Δείτε την Κατερίνα Καινούργιου στην πιο boho φωτογράφισή της

Ετοιμάζοντας το νέο της σπίτι με το σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, και έχοντας υπογράψει για του χρόνου με «το δεύτερο σπίτι της, το τηλεοπτικό», όπως αποκαλεί τον Alpha, η Κατερίνα Καινούργιου νιώθει πως τα 30ά της γενέθλια είναι τα καλύτερά της – κι ας μην έκανε το μεγάλο, ανοιχτό πάρτι που ονειρευόταν.

Η Πρωτομαγιά για την Κατερίνα δεν είναι μόνο η μέρα που, από παιδάκι, μάζευε τα πιο όμορφα αγριολούλουδα για να κάνει το στεφανάκι που σηματοδοτεί τον ερχομό της άνοιξης, αλλά και η μέρα που ολόκληρη η οικογένεια Καινούργιου βρισκόταν σε ετοιμασίες για το γενέθλιο πάρτι της μοναχοκόρης της. Φέτος, η μέρα αυτή ήταν ακόμα πιο ξεχωριστή για εκείνη, αφού τα κεράκια στην τούρτα ήταν τριάντα, αλλά δεν κατάφερε να το σχεδιάσει όπως το είχε στο μυαλό της. «Περίμενα πώς και πώς τη στιγμή που θα κλείσω τα 30. Θεωρώ πως είναι η πιο σημαντική ηλικία για μια γυναίκα, γιατί σηματοδοτεί τη μετάβαση στην πιο ώριμη φάση της ζωής της. Επίσης, πάντα πίστευα πως γύρω στα 30 μου θα γίνω μητέρα. Ήθελα φέτος να κάνω ένα μεγάλο πάρτι, το ονειρευόμουν διαφορετικά. Όμως, ανήμερα των γενεθλίων μου αρρώστησα, είχα υψηλό πυρετό και τελικά για τρεις ολόκληρες μέρες έμεινα σπίτι. Όλο αυτό που είχα στο μυαλό μου δεν έγινε ποτέ» μου λέει με μικρό παράπονο, ενώ απολαμβάνει το αγαπημένο της κοτόπουλο πανέ με κινόα και σαλάτα – και οφείλω να πω πως τρώει σαν κανονικός άνθρωπος και όχι σαν πουλάκι.

 

katerina kainourgiou, tefhos iouniou, instyle, boho, kaftani,homepage image

Όλες οι γυναίκες αγχώνονται λίγο για αυτά τα πρώτα «-άντα», όχι όμως η Κατερίνα. «Η ηλικία, ως νούμερο, δεν με αγχώνει. Βέβαια, τους τελευταίους μήνες είχα έντονες εσωτερικές αναζητήσεις: “Πού πάω, ποιοι είναι οι στόχοι μου, αν τα έχω καταφέρει καλά, αν έχω κάνει λάθη”». Υπάρχουν, λοιπόν, λάθη που θα διόρθωνε αν γύριζε πίσω το χρόνο; Χαμογελά. «Έχω μετανιώσει για το πώς έχω φερθεί σε κάποιους ανθρώπους, αλλά και για το πώς έχω φερθεί στον εαυτό μου, γιατί υπάρχουν στιγμές που θα έπρεπε να τον έχω προστατεύσει. Από την άλλη, όλα για κάποιο λόγο γίνονται, ακόμα και τα λάθη. Πάντως, κάθε μέρα που περνά, νιώθω καλύτερα. Δεν θα έλεγα “Τι καλά να ήμουν πάλι 20!”. Μ’ αρέσει ο χρόνος που περνά, είναι σύμμαχός μου» ομολογεί. Και οι πρώτες ρυτίδες; «Ούτε οι ρυτίδες με αγχώνουν, αν και δεν το κρύβω πως περιποιούμαι πολύ τον εαυτό μου. Έχω προσέξει πολύ το δέρμα και το σώμα μου και νιώθω πολύ καλύτερα από ό,τι πριν από δέκα χρόνια. Υπερβολές δεν χρειάζονται. Και μια ρυτίδα να δω, δεν θα τρελαθώ». Δηλαδή, δεν έχει κάνει ποτέ μπότοξ; «Έχω κάνει. Μου είχαν πει πως είναι καλό να αρχίσεις πριν από τα 30 κι έτσι πριν δύο χρόνια μπήκα στη διαδικασία να κάνω μια φορά το χρόνο μικρή ποσότητα, έτσι, για να σηκωθεί το βλέμμα, αλλά όχι για να σβήσω τις ρυτίδες έκφρασής μου.

Το κάνω και δεν το έχω μετανιώσει». Όταν έκανε διορθωτική επέμβαση στη μύτη και το στήθος της, ήταν αρκετά μικρή. Φοβόταν για το αποτέλεσμα; «Όχι, γιατί ήμουν μικρή. Είχα και άγνοια κινδύνου, αλλάήξερα πως θα είναι και πολύ καλύτερα. Ήμουν 16 ετών όταν έκανα τη μύτη μου και λίγο μεγαλύτερη όταν έκανα το στήθος μου, 18-19. Ήμουν πολύ πιτσιρίκα, αλλά είχα χάσει κιλά, είχε αδειάσει το στήθος μου και αυτός ήταν ο λόγος που το έκανα. Οι γονείς μου, όταν έκανα την πλαστική στη μύτη, ήταν δίπλα μου και με στήριξαν. Για το στήθος δεν τους το είπα ποτέ! Εμφανίστηκα απλά στο σπίτι μια μέρα με ριχτά ρούχα. Όταν το κατάλαβε η μαμά μου, είχαμε γκρίνιες, αλλά είναι λογικό. Ομολογώ πως, αν έκανα μια κόρη τώρα, θα την απέτρεπα από όλα αυτά».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη και δείτε όλες τις φωτογραφίες στο νέο InStyle Ιουνίου, που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

από τη Σόνια Καζόνι Φωτογραφίες Θανάσης Κρίκης

Επιμέλεια Anna Zinchenko, Βίνα Νεοφωτίστου

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα