Δείτε την Ελεωνόρα Ζουγανέλη στα 17 της χρόνια

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παραχώρησε μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Join Us» και θα προβληθεί σήμερα, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον ρατσισμό που βίωσε στην εφηβεία της λόγω των πολλών περιττών κιλών που είχε.

Με αφορμή τις δηλώσεις της περί bullying, η ιστοσελίδα της Χριστίνας Πολίτη, cosmopoliti.com, παρουσίασε ένα σπάνιο ντοκουμέντο, τότε που η 17χρονη Ελεωνόρα ήταν υπέρβαρη.

«Έχω χάσει πάρα πολλά κιλά. Πριν εκτεθώ και με μάθει ο κόσμος ήμουν ένα άτομο παχύσαρκο. Φυσικά, όταν ξεκίνησα να τραγουδάω ήμουν πιο παχουλή απ’ ότι τώρα. Αλλά επειδή η παχυσαρκία είναι μία πολύ ιδιαίτερη περίπτωση δεν θέλω να φανταστεί κανείς ότι θεωρούσα τον εαυτό μου παχύσαρκο όταν ήμουν 70 κιλά που ξεκίνησα. Ήμουν παχύσαρκη απλά ο κόσμος δεν με ήξερε», αποκάλυψε, μεταξύ άλλων στην εκπομπή και πρόσθεσε: «Ο κόσμος είναι διαφορετικός απέναντι σε έναν άνθρωπο που είναι παχύσαρκος σε σχέση με έναν αδύνατο. Ένιωσα ρατσισμό. Οι άνθρωποι κοροϊδεύουν γενικώς. Τώρα νομίζω ίσως να είναι κάπως αλλιώς γιατί έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι μόνο μία παράξενη εξωτερική εμφάνιση, έχει να κάνει και με άλλα πράγματα».

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμα:

New hair! Ο Νικόλας Βιλλιώτης μας μίλησε για την αλλαγή στα μαλλιά της Ελεονώρας Ζουγανέλη 

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Δείτε τον άνδρα που της έχει κλέψει την καρδιά 

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Δεν θα συνεργαζόμουν με καλλιτέχνη που στηρίζει την Χρυσή Αυγή»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα