Δείτε την απόλυτα chic εμφάνιση της Meghan Markle στις βασιλικές ιπποδρομίες του Άσκοτ

Το ντεμπούτο της έκανε η Meghan Markle στις βασιλικές ιπποδρομίες του Άσκοτ, σε μία από τις πλέον σημαντικές κοινωνικές εκδηλώσεις της Βρετανίας δηλαδή. Και τι ντεμπούτο ήταν αυτό.

Οι νεόνυμφοι εμφανίστηκαν αρχικά σε μια άμαξα, στο πλαίσιο της παραδοσιακής πομπής κατά μήκος της διαδρομής των ιπποδρομιών, η οποία σηματοδοτεί την έναρξη των πενθήμερων αγώνων ενώ της βασιλικής πομπής με τις άμαξες προηγείτο εκείνη όπου επέβαινε η βασίλισσα Ελισάβετ η οποία είχε επιλέξει πανωφόρι και καπέλο σε έντονο κίτρινο χρώμα.

Η πρώην ηθοποιός και νυν Δούκισσα έδωσε το παρών φορώντας ένα εκπληκτικό λευκό σεμιζιέ Givenchy φόρεμα που σχεδίασε η Clare Waight Keeler -η οποία είχε επιμεληθεί και το νυφικό της- και το συνδύασε με ένα εντυπωσιακό λευκό καπέλο με μαύρο τελείωμα Philip Treacy και με  διαμαντένια σκουλαρίκια Birks.

Να πούμε εδώ, ότι αυτή τη χρονιά το dress code του Royal Ascot έγινε ακόμη πιο αυστηρό, απαγορεύοντας ρητά την off-the-shoulder λαιμόκοψη – μία από τις αγαπημένες τάσεις της Meghan Markle – αλλά και οτιδήποτε αφήνει εκτεθειμένους τους ώμους.

Χιλιάδες θεατές των αγώνων υποδέχθηκαν με επευφημίες το νεαρό ζευγάρι, το οποίο ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου πριν από έναν μήνα.

εμφάνιση της Meghan Markle στις βασιλικές ιπποδρομίες
Splash News

 

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα