Δείτε την Alexa Chung χωρίς αφέλειες και πείτε μας πως την προτιμάτε

Το καρέ και οι αφέλειες της Alexa Chung είναι πλέον θρυλικά. Είναι τα πιο τέλεια, μόνα τους και μαζί) που έχουμε δει και δύσκολα μπορούμε να φανταστούμε την Alexa με άλλο χτένισμα/κούρεμα. Ωστόσο, φαίνεται πως μάλλον έχει αρχίσει να βαριέται και αναλογίζεται μια αλλαγή. Πως το ξέρουμε; Ο κομμωτής της Harry Josh ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στο προφίλ του στο instagram ρωτώντας μας αν την προτιμάμε με ή χωρίς…

 

Συγκεκριμένα είπε “Η πανέμορφη Alexa Chung με σηκωμένες τις αφέλειές της για να τη δει ο κόσμος. Τι πιστεύετε; Τις χρειάζεται ή όχι;”. Τα σχόλια από κατω πήραν φωτιά και οι γνώμες είναι διχασμένες. Εμάς μας αρέσει πολύ και χωρίς αφέλειες αλλά, δεδομένου ότι η τελειότητα των αφελειών της και του κουρέματός της είναι δύσκολο να συγκριθεί με οτιδήποτε άλλο, τη θέλουμε έτσι όπως είναι.

Alexa-Chung-pos tha makrinete ta mallia sas me finetsa

 

Εσείς; Τι πιστεύετε; Ήρθε η ώρα να αλλάξει η Alexa χτένισμα και κούρεμα; Πείτε μας στα σχόλια γιατί κι εμείς δεν μπορούμε να πούμε πως είμαστε τελείως σίγουρες… Το μόνο για το οποίο είμαστε απολύτως σίγουρες είναι το ότι πρέπει να φάει κάτι.

Δείτε ακόμα:

Alexa Chung For AG: Η πολυαναμενόμενη denim συλλογή είναι πλέον διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο

Nice to see you again Alexa: Η Alexa Chung επιτέλους με καρέ

Η Alexa Chung με Marc by Marc Jacobs

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα