Δείτε τη super μεταμόρφωση της τυχερής νικήτριας του #colourlock διαγωνισμού του InStyle και της ΚΟΡΡΕΣ

Η γλυκά Ευγενία Κόττα ήταν η νικήτρια του 1ου βραβείου του #colourlock διαγωνισμού της ΚΟΡΡΕΣ. Εκτός από το υπέροχο beauty gift σετ που πήρε, είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το studio του Δημήτρη Σαράντου και να κάνει ένα τέλειο makeover λίγο πριν από τις γιορτές.

Φτάνοντας στο studio του Δημήτρη, η Ευγενία είχε στο μυαλό της ένα χρώμα ξανθό. Όπως μας είπε η ίδια «Έχω δοκιμάσει όλα τα χρώματα αλλά ποτέ το κόκκινο γιατί το φοβόμουν. Όταν μου το πρότεινε ο Δημήτρης μάλιστα είπα κατευθείαν όχι! Φυσικά μετά τον εμπιστεύθηκα και εννοείται πως δεν το έχω μετανιώσει. H απόχρωση είναι τέλεια και ο Δημήτρης είχε δίκιο, όντως ταιριάζει στο δέρμα μου».

dimitris sarantou evgenia

Όταν τη ρωτήσαμε αν της άρεσε η βαφή δεν έκρυψε καθόλου τον ενθουσιασμό της «Είναι απλά τέλεια! Έχω πολύ ευαίσθητο δέρμα στο κεφάλι και όχι  μόνο δεν με έτσουξε και δεν μύρισε, ήταν σαν να έχω βάλει μια μάσκα μαλλιών. Αφήστε που δεν χρειάστηκε καν να βάλουμε κρέμα στη ρίζα για να προστατεύσουμε το δέρμα από τη βαφή. Δεν έβαψε καθόλου και αυτό δεν το έχω ξαναδεί. Ειλικρινά, τώρα που γνώρισα την Argan Oil Advanced Colorant της ΚΟΡΡΕΣ δεν υπάρχει περίπτωση να την αλλάξω όπως και το κόκκινο χρώμα μου που ήρθε για να μείνει».

eygenia kotta meta

Η αγάπη της Ευγενίας για την νέα Argan Oil Advanced Colorant της ΚΟΡΡΕΣ φυσικά δεν μας εξέπληξε αφού και για εμάς ήταν λατρεία με την πρώτη δοκιμή. Με ένα κλικ εδώ μπορείτε να δείτε και τη μεταμόρφωση της ομάδας του InStyle και με ένα ακόμη εδώ, να διαβάσετε περισσότερα για την Argan Oil Advanced Colorant της ΚΟΡΡΕΣ.

Δείτε ακόμα:

FIRST COLORS: Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙ Η ΒΙΛΛΥ ΕΒΑΨΑΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ARGAN OIL ADVANCED COLORANT ΤΗΣ ΚΟΡΡΕΣ

COLOR ME ONCE, COLOR ME TWICE: Ο ΓΙΑΝΝΗΣ, Η ΜΑΡΙΑ, Η ΠΕΝΝΥ, Η ΠΟΠΗ ΚΑΙ Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΞΕΧΑΣΑΝ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΒΑΦΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ARGAN OIL ADVANCED COLORANT

ΑΜΜΩΝΙΑ: ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΒΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ Η ΚΟΡΡΕΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ARGAN OIL ADVANCED COLORANT

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα