Δείτε τη Rihanna όπως δεν την έχετε ξαναδεί ποτέ

Ήταν πριν από τρία χρόνια περίπου, όταν ο Οίκος Dior μας έβαλε μέσα στο ανάκτορο των Βερσαλλιών με σκοπό να μας ξεναγήσει στα πιο μυστικά μονοπάτια των κήπων του και όχι μόνο. Η πρώτη καμπάνια με τίτλο Secret Garden είδε το φως της δημοσιότητας το 2012 και φυσικά κέρδισε μόνο θετικά σχόλια και γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

Λίγο αργότερα ακολούθησε το Secret Garden 2 και το Secret Garden 3, το οποίο σκηνοθετήθηκε μάλιστα από τους Inez Van Lamsweerde και Vinoodh Matadin ενώ η μουσική υπόκρουση και των τριών videos έφερε την υπογραφή των Depeche Mode και ταίριαζε απόλυτα με το σκηνικό και την αισθητική τόσο του Οίκου όσο και της εκάστοτε καμπάνιας.

rihanna, secret garden dior, homepage image, 600x600

Στον τέταρτο λοιπόν Μυστικό Κήπο δεν πρωταγωνιστεί μια μυστηριώδης φιγούρα, αλλά η Rihanna. Το κλασικό συναντάει το μοντέρνο αλλά αυτή τη φορά με σαφώς πιο glamorous διάθεση, όπως άλλωστε αρμόζει και στην πρωταγωνίστριά του που είναι η πιο διάσημη pop star και ταυτόχρονα fashion icon. Η Rihanna λοιπόν «γλιστράει μέσα και έξω» από το ανάκτορο των Βερσαλλιών, πότε περπατάει διστακτικά, πότε τρέχει, ενώ σε κάποια άλλη στιγμιότυπα ποζάρει, κοιτάζει τον φακό και όλα αυτά φυσικά φορώντας εντυπωσιακά ρούχα και αξεσουάρ του Οίκου. Να πούμε επίσης ότι για πρώτη φορά το Secret Garden δε «ντύθηκε» μουσικά με Depeche Mode, αλλά με ένα νέο τραγούδι της Rihanna που ακούγεται για πρώτη φορά.

Δείτε το video στο www.dior.com

Διαβάστε ακόμα:

Η Olivia Palermo δίνει τρία καλοκαιρινά tips που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη

#InStyleSwimwear: Δείτε τις νέες τάσεις στα μαγιό για φέτος

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα