Nicole Kidman: Δείτε τη να ποζάρει πιο ροκ από ποτέ

Μήπως όταν ακούτε για τη Nicole Kidman σκέφτεστε μια μαζεμένη ηθοποιό με συντηρητικά ρούχα και μαλλιά μαζεμένα σε κότσους σινιόν; Ώρα να τη δείτε κάπως αλλιώς. Η 46χρονη σταρ για τη νέα καμπάνια του Οίκου Jimmy Choo φωτογραφήθηκε με πολύ σέξι διάθεση –κάτι που ομολογουμένως είχε να κάνει πολλά χρόνια. Η σύζυγος του country τραγουδιστή Keith Urban και μητέρα δύο γλυκύτατων κοριτσιών πόζαρε στον φακό φορώντας μόνο ένα λευκό σακάκι και κρατώντας μία εντυπωσιακή τσάντα. Το όλο look συνδυάστηκε με ανέμελα κυμματιστά μαλλιά κι ένα ζευγάρι ankle boots (buckled Marlin ankle boots) σε ανδρόγυνο στυλ, διακοσμημένα με δέρμα πύθωνα.

Αυτή είνα η τέταρτη καμπάνια της Kidman για λογαριασμό του luxury brand –στο παρελθόν είχε μεταμορφωθεί σε σειρήνα της δεκαετίας του 60 αλλά και σε αισθησιακή γραμματέα- και η πρώτη φορά που δείχνει ένα πιο rock chic εαυτό.

«Ακούσαμε πολύ σπουδαία ροκ μουσική για να μπούμε στο mood για τη φωτογράφηση. Ήταν σαν να βρισκόμασταν σε σκηνικό ταινίας», δήλωσε μάλιστα η Nicole ενώ συνέχισε «Είχε πλάκα να δοκιμάσουμε ένα πιο ατίθασο στυλ για τον Jimmy Choo».

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Οίκου, Sandra Choi, μιλώντας για την καμπάνια εξήγησε: «Η Nicole ενσαρκώνει την πιο σκληρή διάθεση και τον επαναστατικό glamour χαρακτήρα που είναι βασικό στοιχείο της Pre-Fall συλλογής. Είναι ένας πραγματικός χαμαιλέων. Μπορεί να μεταμορφωθεί κάθε σεζόν σε κάτι άλλο δημιουργώντας πολύ ισχυρές εικόνες».

Διαβάστε επίσης: The Workshop: Οι εσπαντρίγιες που μας ξετρέλαναν πέρυσι επιστρέφουν με νέα κολεξιόν 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα