Δείτε τη νέα ρομαντική συλλογή νυφικών της Helena Kyritsi

Η νέα συλλογή με νυφικά και βραδινά φορέματα της Helena Kyritsi είναι εδώ και είναι τόσο εντυπωσιακή που δεν μπορούμε παρά να αναρωτιόμαστε πώς θα μοιάζουμε εμείς ντυμένες στα λευκά.

Η γνωστή σχεδιάστρια έβαλε για ακόμη μια φορά ένα κομμάτι της ψυχής της στη νέα συλλογή και το αποτέλεσμα την αποζημίωσε. Πρωτότυπα υλικά, mix & match υφασμάτων με το γνωστό αέρινο ύφος, σέξι διαφάνειες που συνδυάζουν το κλασικό με το σύγχρονο, το μοντέρνο με το ρομαντικό, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που συνοψίζουν τα καινούρια κομμάτια.

Όσον αφορά την τεχνοτροπία που χρησιμοποίησε η σχεδιάστρια: δαντέλες παντρεμένες με μουσελίνα, δίχτυα, τούλια, πουά, κρόσσια και χειροποίητες λεπτομέρειες -ακόμα και με το παραδοσιακό βελονάκι- μονοπωλούν το ενδιαφέρον του οίκου και μας προσφέρουν ένα ρομαντικό θέαμα που στόχο έχει να προάγει την κομψότητα και την θηλυκότητα μιας τόσο ιδιαίτερης ημέρας όσο αυτή του γάμου με σκοπό να μείνετε στις μνήμες όλων.

Μπορείτε να βρείτε τη νέα συλλογή νυφικών και βραδινών δημιουργιών της Helena Kyritsi στο κατάστημά του οίκου, το οποίο βρίσκεται Δημ. Γούναρη 125, Μαρούσι, Τηλ.: 2106147267, καθώς και στην ιστοσελίδα: www.helenakyritsi.gr .

Διαβάστε ακόμη:

Μπέτυ Μαγγίρα: Το total Zara look της είναι αυτό που θα αντιγράψουμε φέτος το καλοκαίρι

Στο στούντιο αισθητικής Golden Life θα κάνετε το καλύτερο μανικιούρ-πεντικιούρ της ζωής σας

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα