Δείτε τη νέα καμπάνια του Alexander Wang

Την περασμένα σεζόν τα «κακά κορίτσια» του Alexander Wang ήταν αυτά πρωταγωνιστούσαν στην καμπάνια του και έκλεψαν την παράσταση. Μάλλον όμως δεν είδαμε αρκετά, και έτσι επέστρεψαν για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και για το φθινόπωρο του 2014.

Ο Alexander Wang, έχει πολύ έξυπνες ιδέες για να τραβάει την προσοχή του κοινού του, και όχι μόνο, καθώς είτε με προκλητικές εικόνες, είτε με το χιούμορ που χρησιμοποιεί σε κάποια videos που κυκλοφορεί με σκοπό την προώθηση των προϊόντων του, καταφέρνει να γίνεται αντικείμενο σχολίων, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως τα ρούχα του δεν είναι αρκετά να προκαλέσουν τον θαυμασμό από μόνα τους.

Έτσι, αυτή τη φορά, οι Vanessa Moody, Kaitlin Aas, Kat Hessen και Lexi Boling ποζάρουν προκλητικά σε ένα περιβάλλον που θυμίζει κάτι μεταξύ φυλακών ανηλίκων και αναμορφωτηρίου, φορώντας φυσικά κομμάτια από την αντίστοιχη συλλογή του ευφυέστατου δημιουργού.

Το concept όμως δεν σταματάει εκεί, καθώς κάποιες από τις εικόνες που έχουν δημοσιοποιηθεί, παρουσιάζουν έναν ιδιαίτερα «πονηρό» χαρακτήρα και κοιτάζουν η μία κάτω από την φούστα της άλλης.

Το project υλοποιήθηκε από τον φακό του Steven Klein, ενώ το styling ανέλαβε ο Karl Templer και όπως βλέπετε το αποτέλεσμα είναι απολύτως σύμφωνο με την αισθητική του δημιουργού.

Διαβάστε ακόμα:

Shopping guide: Βρήκαμε τα ωραιότερα κιμονό της αγοράς

Γνωστό male model παραδέχεται ανοιχτά πως έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλου

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα