Δείτε τη καμπάνια για τη φθινοπωρινή συλλογή του Tommy Hilfiger

Η νέα παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια του Tommy Hilfiger για το Φθινόπωρο 2014 είναι γεγονός. Η καμπάνια έχει τίτλο «la víe en rõpe» και περιλαμβάνει τους «Hilfigers» οι οποίοι ταξιδεύουν στην Αμερικάνικη ύπαιθρο προσθέτοντας ένα twist στις περιπετειώδεις αναζητήσεις τους.

Πιο συγκεκριμένα οι Hilfigers – η αγαπημένη all-American οικογένεια που βρίσκεται στο επίκεντρο της στρατηγικής μάρκετινγκ του brand – κάνει ένα ταξίδι στη λίμνη Tahoe, όπου η Καλιφόρνια και η Νεβάδα συναντιούνται για να δημιουργήσουν ένα preppyoutpost. Τραχιές αναφορές κάνουν την εμφάνισή τους σε: high-peak parkas, snowlines of shearling, blazers και bungee σχοινιά. Burnished sunset plaids εμφανίζονται σε shirt dresses, δερμάτινα jackets και μπότες. Μαζί τους –σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης- ένας σκύλος Αγίου Βερνάρδου.

«Αυτή τη σεζόν οι Hilfigers επιστρέφουν πιο περιπετειώδεις από ποτέ», δηλώνει ο Tommy Hilfiger και συνεχίζει, «Στη Φθινοπωρινή μας κολεξιόν για το 2014 αναβαθμίζουμε παραδοσιακά στοιχεία της πεζοπορίας στην ύπαιθρο και τα εντάσσουμε στη ζωή στην πόλη. Αυτή η συλλογή διαθέτει ένα μοναδικό μείγμα από ορειβατικές αναφορές και παραδοσιακά καρό τα οποία αναπτύσσονται σε συνεργασία με την εμβληματική Βρετανική εταιρεία μαλλιού Abraham Moon. Η συλλογή ταιριάζει για εμφανίσεις από ένα σαλέ στο Άσπεν έως τους δρόμους της Νέας Υόρκης».

hilfiger kampania

Για να συμπληρώσει περαιτέρω την la víe en rõpe αισθητική της καμπάνιας, ο Tommy Hilfiger εισάγει μια νέα σχεδιαστική αντίληψη με ορειχάλκινο λογότυπο. Το «φθαρμένο» ορειχάλκινο φινίρισμα δίνει μια κομψή, σοφιστικέ εικόνα στο λογότυπο Tommy Hilfiger και στην κλασική κόκκινη, λευκή και μπλε χρωματική του παλέτα. Το δημιουργικό του νέου λογοτύπου θα εμφανιστεί στην καμπάνια Φθινόπωρο 2014 και όλα τα συναφή υλικά, από τις in-store σημάνσεις στα καταστήματα έως και την διαφημιστική καμπάνια.

Η καμπάνια φωτογραφήθηκε από τον Craig McDean στη λίμνη Tahoe, με styling από τον Karl Templer, σε δημιουργική σκηνοθεσία του Trey Laird του Laird + Partners.

Διαβάστε ακόμα:

Celebrities’ choice: Τα λευκά παπούτσια είναι must

Αγνώριστες: Έτσι είναι οι πρωταγωνίστριες του Game of Thrones χωρίς τα κοστούμια τους

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα