Δείτε τι φόρεσαν οι celebrities στην παρουσίαση ρούχων Lynne by Katerina Kainourgiou

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα πολύ ευγενικό κορίτσι, γεμάτο όρεξη για δημιουργία. Μας αρέσει γιατί είναι πάντα χαμογελαστή και ευγενική, αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που την αγαπάει το κοινό.

Εδώ και μερικές σεζόν συνεργάζεται με τη Lynne λανσάροντας κάθε φορά μία νέα συλλογή ρούχων που γίνεται ανάρπαστη. Έτσι χθες, στο Athens Metro Mall παρουσιάστηκαν τα νέα ρούχα που έχει σχεδιάσει για την τρέχουσα σεζόν, σε ένα event που διοργανώθηκε στο κατάστημα της εταιρείας που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο. Το παρών στην παρουσίαση έδωσαν πολλές επώνυμες οι οποίες έφτασαν εκεί για να δουν τα ρούχα από κοντά και να τιμήσουν τη γλυκιά Κατερίνα. Η ξανθιά παρουσιάστρια ήταν η πιο όμορφη οικοδέσποινα επιλέγοντας φόρεμα από τον προσωπική της συλλογή Lynne by Katerina Kainourgiou, το οποίο συνδύασε με knee high μπότες και καπέλο.

Το παρών στην παρουσίαση έδωσε και η Μαρία Μπεκατώρου, την οποία είδαμε με κόκκινο πουκάμισο Lynne by Katerina Kainourgiou και μαύρο, δερμάτινο παντελόνι της εταιρείας BSB. To look της ολοκλήρωσε με μποτάκια με κορδόνια και τσάντα με κρόσσια.

maria mpekatorou

Η αγαπημένη μας Έλενα Παπαβασιλείου ήταν για ακόμα μία φορά κούκλα, επιλέγοντας ένα κοντό, δερμάτινο σορτς, λευκό τοπ και λευκό σακάκι. Όλα τα κομμάτια του συνόλου της ανήκουν στην εταιρεία BSB ενώ με τα ρούχα της συνδύασε πολύ σωστά σουέντ, ψηλοτάκουνες μπότες.

elena papavasileiou

Η Λάουρα Νάργες, βρέθηκε επίσης εκεί με ένα πολύ νεανικό και casual σύνολο το οποίο αποτελούταν από denim παντελόνι και απλό τοπ, από την εταιρεία BSB. 

laura narjes

Τέλος είδαμε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία για την περίσταση επέλεξε φόρεμα Manolo και jacket της εταιρείας Zara, τα οποία συνδύασε με μπότες Sante Shoes και φάκελο Saint Laurent Paris.

tsimtsili

Διαβάστε ακόμα:

Η Μαίρη Συνατσάκη φοράει ακόμα ένα άψογο σύνολο

Shopping Guide: Οι κάπες είναι το must της σεζόν

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα