Δείτε τι φόρεσαν οι επώνυμες προσκεκλημένες στο πάρτι του νέου καταστήματος Η&Μ στη Γλυφάδα

Χθες το βράδυ, πελάτες, συνεργάτες και εκπρόσωποι Τύπου παρευρέθηκαν σε ένα πάρτι γεμάτο μόδα, μουσική και πολλά happenings για να γιορτάσουν το άνοιγμα του νέου fashion spot της Η&Μ στη Γλυφάδα, και το λανσάρισμα της συλλογής H&M Studio A/W 2014.

Το πάρτι ξεκίνησε με το κόψιμο της κορδέλας από τον Store Manager, Γιάννη Παπαϊωάννου και τη Βίκυ Μωρτάκη, Sales Advisor που καλωσόρισαν τους πρώτους πελάτες στο κατάστημα. Οι παρευρισκόμενοι είδαν τη συλλογή H&M Studio φορεμένη από τις επώνυμες επίσημες καλεσμένες της Η&Μ, ενώ παρακολούθησαν τη live φωτογράφηση που επιμελήθηκε η γνωστή φωτογράφος μόδας, Ιωάννα Χατζηανδρέου με πρωταγωνιστές τα μοντέλα Μonica, Κvita και Daan. Τα μοναδικά cocktails του Momix Bar και οι μουσικές επιλογές του DJ Angel Stoxx ολοκλήρωσαν την ατμόσφαιρα του πάρτι.

Πολλοί ακόμα επώνυμοι φίλοι της H&Μ τίμησαν το πάρτι με την παρουσία τους, όπως η Αρετή Κοσμίδου, ο Γρηγόρης Πετράκος και ο Δημήτρης Μαυροκεφαλίδης από το MAD TV. Το νέο, 5όροφο κατάστημα των 2.700 τ.μ. προσφέρει πλέον ακόμη περισσότερη γυναικεία και αντρική μόδα, ενώ για πρώτη φορά στη Γλυφάδα διαθέτει παιδικό τμήμα και τις συλλογές Trend, Mama, Sport, Divided και Modern Classic.

Το κατάστημα άνοιξε με την συλλογή Η&Μ Studio A/W 2014 που παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και που θα πωλείται σε περίπου 260 καταστήματα παγκοσμίως.

tamta

H Τάμτα ήταν για ακόμα μία φορά καλοντυμένη με φόρεμα και lace up πέδιλα από τη συλλογή H&M Studio. 

petroulaki foureira

H Ελένη Φουρέιρα επέλεξε ένα σακάκι και φόρεμα από τη συλλογή Η&Μ Studio το οποίο συνδύασε με headpiece H&M και γόβες Christian Louboutin.

Τέλος η Ελένη Πετρουλάκη επέλεξε εξώπλατη μπλούζα και παντελόνι που ανήκουν στη συλλογή Η&Μ Studio. 

Το νέο κατάστημα της εταιρείας Η&Μ βρίσκεται όπως αναφέραμε στη Γλυφάδα και συγκεκριμένα Α. Μεταξά 41.

Διαβάστε ακόμα:

Opinion: Θα έπρεπε να μας απασχολεί το αν ο Alexander McQueen ήταν οροθετικός;

Fall/ Winter 2014: Όλες οι νέες τάσεις για τη σεζόν

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

 

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα