Δείτε τα κοστούμια που σχεδίασε η Mary Katrantzou για το New York City Ballet

H Mary Katrantzou είναι σίγουρα ένα από τα πιο ταλαντούχα, σύγχρονα πρόσωπα που κατάγονται από την Ελλάδα. Η πρωτοπόρος σχεδιάστρια, έχει γίνει διάσημη σε όλο τον κόσμο, σε μικρό χρονικό διάστημα, χάρη στα καλειδοσκοπικά prints που χρησιμοποιεί στα ρούχα της, γεγονός που τα καθιστά απλώς μοναδικά. Βέβαια στην τελευταία συλλογή της μπορεί να μην «έπαιξε» με τα έντονα χρώματα και σχέδια, αλλά με τις υφές κυρίως, όμως η συλλογή της για ακόμα μία φορά κέρδισε τις καλύτερες κριτικές.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πρόσφατα, η χαρισματική δημιουργός, συνεργάστηκε με το New York City Ballet, όπως και πολλοί άλλοι καταξιωμένοι σχεδιαστές, για τη δημιουργία κοστουμιών που θα φορέσουν οι χορευτές στην πρεμιέρα της νέας σεζόν που μάλιστα θα λάβει χώρα σε μερικές ώρες. Μετά από τα σχέδια που είχε δημοσιοποιήσει η ίδια η σχεδιάστρια, τώρα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter μας έδειξε και την τελική μορφή των κοστουμιών τα οποία μάλιστα στις φωτογραφίες που «ανέβασε»

Πρόκειται για ένα ανδρικό και ένα γυναικείο, τα οποία είναι εμπνευσμένα από τη ready to wear συλλογή για της την τρέχουσα σεζόν και όπως φαίνεται από τις εικόνες τα ρούχα είναι μαγευτικά και ζηλεύουμε όλους όσους θα έχουν την ευκαιρία να τα θαυμάσουν από κοντά στην παράσταση Belles Lettres του χορογράφου Justin Peck. 

Η Katrantzou είναι τόσο ενθουσιασμένη με το νέο της εγχείρημα, που όταν ρωτήθηκε σχετικά με αυτό, είπε πως αν της ζητηθεί και πάλι, θα συνεχίσει να σχεδιάζει κοστούμια για το New York City Ballet, καθώς ήταν μία μοναδική εμπειρία για την ίδια και την ομάδα της.

Διαβάστε ακόμα:

Editor’s pick: H ολόσωμη φόρμα της εταιρείας Monsoon

Size Matters: Βρήκαμε τα ωραιότερα πουκάμισα που θα κρύψουν την κοιλίτσα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα