Δείτε σε ποιον δημιουργό ανήκει το μοναδικό κοστούμι της Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Εδώ και πολλά χρόνια κάνει καριέρα στη μουσική και έχει πιστούς θαυμαστές όλων των ηλικιών. Η φωνή της έχει μοναδική χροιά και καθηλώνει όλους όσους επιλέξουν να την ακούσουν να τραγουδάει είτε ζωντανά είτε απλώς βάζοντας ένα τραγούδι της στον προσωπικό τους χώρο. Ο λόγος για την Άλκηστις Πρωτοψάλτη που είναι μία από τις πιο σημαντικές ελληνίδες ερμηνεύτριες, έχοντας στο ενεργητικό της επιτυχίες και συνεργασίες με επίσης πολύ σημαντικούς καλλιτέχνες.

Πρόσφατα εμφανίστηκε στο Μέγαρο Μουσικής και όσοι είχαν την ευκαιρία να τη δουν και να την ακούσουν δεν εντυπωσιάστηκαν μόνο από τη φωνή της που είναι έτσι κι αλλιώς υπέροχη αλλά και από τις ενδυματολογικές της επιλογές οι οποίες ήταν απόλυτα σύμφωνες με το στιλ της, απλές σοβαρές και με μία πολύ ιδιαίτερη διάθεση. Υποστηρίζει το έργο των άλλων ελλήνων καλλιτεχνών γεγονός που απέδειξε και αυτή τη φορά καθώς το σύνολό της σχεδίασε ο Dimitris Petrou. Πρόκειται για ένα smoking tuxedo, το οποίο είχε όμως μία ιδιαιτερότητα, το σακάκι του ήταν πολύ μακρύ και αέρινο, κάνοντάς το να μοιάζει από το πίσω μέρος του με φόρεμα, ενώ το παντελόνι είχε λεπτομέρειες από δέρμα. To look της ολοκλήρωσε με κλασικό, λευκό πουκάμισο και ψηλές, lace up μπότες με τακούνι.

Ο ταλαντούχος δημιουργός μάλιστα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, αποκαλύπτοντας στο κοινό ότι ο ίδιος βρίσκεται πίσω από το εντυπωσιακό σύνολο.

alkistis protopsalti, tuxedo, dimitris petrou, megaro mousikis

Διαβάστε ακόμα:

Πού ανοίγει το νέο κατάστημα της H&M;

Size Matters: Επτά στιλιστικά ατοπήματα που δεν πρέπει να κάνετε αν θέλετε να φαίνεστε πιο αδύνατη

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα