Νέα

Δείτε πώς είναι σήμερα η μικρή «Λίλα» από τη σειρά Άκρως Οικογενειακόν

Δεν θα μπορείτε να την αναγνωρίσετε!

InStyle.gr

11675855akrosΜπορεί να έχουν περάσει πλέον πάνω από 15 χρόνια από τη στιγμή που ξεκίνησε να προβάλλεται η σειρά Άκρως Οικογενειακόν, αλλά μέχρι σήμερα όλοι την ξεχωρίζουμε και ενίοτε παρακολουθούμε ξανά και ξανά σε επαναλήψεις.

060c5306-08c5-4ac0-9ac6-d53a08ad9f67Όπως σίγουρα θυμάστε, η οικογένεια αποτελούταν από τους γονείς Γιάννη Μπέζο και Ναταλία Τσαλίκη και τα τέσσερα παιδιά τους. Τα τρία μεγαλύτερα «αδέρφια» βρέθηκαν ξανά μαζί στην εκπομπή ΕΔΩ, με την απουσία της μικρότερης «κόρης» να είναι όμως αισθητή. Αν και στην αρχή της σειράς, τον ρόλο της Λίλας υποδυόταν η Ιφιγένεια Καλούτσα, από τη δεύτερη σεζόν τη σκυτάλη πήρε η Μαρία Γαλέττα.

Οι Χρήστος Σπανός, Μαρούσα Στρογγυόγλου και Μέμος Μπεγνής δεν περίμεναν την έκπληξη που τους επιφύλασσε η παραγωγή της εκπομπής, η οποία είχε επικοινωνήσει με την Μαρία Γαλέττα και είχε ηχογραφήσει ένα μήνυμα για τα τηλεοπτικά της αδέρφια.

lila2Όπως βλέπετε στη φωτογραφία, η μικρή «Λίλα» πλέον είναι περίπου 25 ετών και κανείς μας δεν θα μπορούσε να την αναγνωρίσει. Η ίδια αποκάλυψε μάλιστα πως δεν ακολούθησε τον δρόμο της υποκριτικής, αλλά επέλεξε να γίνει φαρμακοποιός. Αυτό φυσικά δεν την εμπόδισε να «ακολουθήσει» την πορεία της τηλεοπτικής της οικογένειας, δηλώνοντας πως τους θαυμάζει και τους νιώθει ακόμα κοντά της.

galetaΤι λέτε, σας θυμίζει σε τίποτα την μικρή Λίλα;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

InStyle.gr