Δείτε ποιοι συμμετέχοντες απ’ όλες τις σεζόν του Project Runway κατάφεραν να γίνουν πραγματικά διάσημοι

Το Project Runway είναι ένα reality show μόδας με απίστευτη ακροαματικότητα στις ΗΠΑ. Ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2004 με κριτές την Heidi Klum, τη Nina Garcia, τον Michael Kors και τον Tim Gunn σε ρόλο μέντορα. Γρήγορα λατρεύτηκε από τον κόσμο της μόδας και απέκτησε το δικό του κοινό και κάπως έτσι σήμερα μετράει 16 κύκλους και αμέτρητα τηλεοπτικά βραβεία. Το concept επικεντρώνεται σε νέους σχεδιαστές μόδας, οι οποίοι κάθε εβδομάδα παρουσιάζουν τα σχέδιά τους, τα οποία έχουν πάντα συγκεκριμένο θέμα και μετέπειτα βαθμολογούνται.

Project Runway - Runway - September 2017 - New York Fashion Week: The ShowsΟι παίκτες ζουν όλοι μαζί σε ένα διαμέρισμα και ψωνίζουν τα υλικά από το ίδιο κατάστημα, το Mood Designer Fabrics, που βρίσκεται στο Garment District της Νέας Υόρκης. Φυσικά υπάρχουν εβδομαδιαίες αποχωρήσεις, ενώ ο μεγάλος νικητής είναι μόνο ένας, με έπαθλο την παρουσίαση της δικής του συλλογής στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης. Μέσα στις 16 σεζόν έχουν αναδειχτεί αρκετά ταλαντούχοι σχεδιαστές και άνθρωποι που απέδειξαν πως μετά από ένα reality show, αν δουλέψεις σκληρά μπορείς να τα καταφέρεις και το όνομα σου να παραμείνει και να κυριαρχήσει στο χώρο. Δείτε ποιοι απο αυτούς τα κατάφεραν κι έκαναν όντως καριέρα στον χώρο της μόδας.

Christian Siriano

Ο Christian Siriano είναι ο νικητής της τέταρτης σεζόν και έχει κάνει παγκόσμια επιτυχία με την υπογραφή στη μόδα. Το Σεπτέμβριο του 2012 άνοιξε το πρώτο του κατάστημα Christian Siriano, ενώ έχει ντύσει με τις συλλογές του όλες τις μεγάλες σταρ σε σημαντικές εκδηλώσεις και στο κόκκινο χαλί, μεταξύ των οποίων η Victoria Beckham, η Lady Gaga, η Maggie Grace, η Nicki Minaj, η Sarah Jessica Parker, η Rihanna, η Taylor Swift, η Solange Knowles αλλά και η Michelle Obama.

She did that! #JanelleMonae is stunning in custom #christiansiriano at tonight’s #VanityFair party! ❤️ #etalkRedCarpet #Oscars (?: Getty Images) Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη etalk (@etalkctv) στις

Michael Costello

PRAS-Michael

O Michael Costello συμμετείχε το 2010 στην όγδοη σεζόν και τερμάτισε στην τέταρτη θέση. Το 2014 έντυσε τη Beyoce στα βραβεία Grammy και το λευκό δαντελένιο του φόρεμα έγινε ένα από τα χαρακτηριστικότερα στην ιστορία του θεσμού. Έκτοτε η καριέρα του εκτοξεύτηκε και μεταξύ άλλων πλέον έχει ντύσει τη Lady Gaga, την Ariana Grande, την Angela Basset και την Alicia Keys. Μετέπειτα  συμμετείχε και σε διάφορα τηλεοπτικά show, όπως το Good morning America όπου και έγινε ακόμη πιο γνωστός στο ευρύ κοινό και κάπως έτσι κατάφερε να κερδίσει το δικό του αστέρι στο Palm Springs Walk of Stars.

Mila Hermanovski

Project+Runway+Season+7+Designer+Mila+Hermanovski

H Mila Hermanovski είχε διαγωνιστεί στην 7 σεζόν. Μετά το παιχνίδι ασχολήθηκε με την σχεδίαση κουστουμιών για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο και έχει έφτιαξε τα κοστούμια σπουδαίων ταινιών όπως το X-Men, το Star Trek, το  Star Trek Into Darkness και το TRON: Legacy.

hand wash, drip dry. 18th century #dayinthelife #costumes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη M I L A H E R M A N O V S K I (@planetmila) στις

Leanne Marshall

Leanne_Marshall_profile

Αμέσως μετά τη νίκη της στην 5 σεζόν του Project Runway, η Leanne Marshall ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη να σχεδιάζει επαγγελματικά και κατάφερε να ντύσει σπουδαίες γυναικείες προσωπικότητες όπως η Julianne Hough, η Jane Fonda, η Carrie Underwood, η Andi MacDowell, η Mina Suvari και πολλά άλλες. Το 2011 ξεκίνησε τη νυφική της σειρά, η οποία πωλείται σε περισσότερες από 40 μπουτίκ σε όλο τον κόσμο.

Irina Shabayeva

Irina Shabayeva - Runway - Fall 2011 Mercedes-Benz Fashion WeekΗ Irina Shabayeva ήταν η νικήτρια της έκτης σεζόν του reality show. H ίδια είναι γνωστή για τις νυφικές ​​συλλογές της IrinaBridal.com, ενώ μεταξύ άλλων έχει σχεδίασει φορέματα για την  Selena Gomez και τη Carrie Underwood.

Εμείς ανυπομονούμε να δούμε τη δική μας ελληνική εκδοχή του διάσημου show μόδας που φημολογείται πως θα το παρουσιάσει η Αθηνά Οικονομάκου. Φυσικά αναμένουμε να γνωρίσουμε τους Έλληνες σχεδιαστές που θα τολμήσουν να εκθέσουν το ταλέντο τους στο reality με σκοπό εκτός από το μεγάλο έπαθλο την αναγνορισιμότητα της δουλειάς τους.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα