Δείτε ποια είναι τα τρία προϊόντα που δεν αποχωρίζεται ποτέ η Penelope Cruz

Λατρεύουμε την Penelope Cruz για τους ίδιους λόγους που τη λατρεύει και η υπόλοιπη υφήλιος: έχει μια γήινη ομορφιά που μαγνητίζει και φλογερό ταπεραμέντο. Αφού όμως διαβάσαμε τη συνέντευξη που έδωσε στο InStyle τη λατρέψαμε λίγο περισσότερο κυρίως γιατί διαβάσαμε πως οι γονείς της είχαν beauty salon την Ισπανία και εξαιτίας αυτού έμαθε πώς να κάνει κερί στα πόδια. Γιατί ενθουσιαστήκαμε τόσο με αυτή της τη δεξιότητα; Γιατί μάθαμε επίσης πως έκανε κερί την αγαπημένη της φίλη Salma Hayek.

Εκτός όμως από τα παραπάνω, η φλογερή Penelope αποκάλυψε και τα τρία προϊόντα που δεν αποχωρίζεται ποτέ και αυτά θα μοιραστούμε μαζί σας παρακάτω γιατί μπορείτε κι εσείς να τα αποκτήσετε.

kerastase-penelope-cruz-

Στα μαλλιά
Τα μεταξένια, πλούσια και λαμπερά μαύρα μαλλιά της οφείλονται στην κλασική Masquintense της Kerastase. «Η μητέρα μου την είχε πάντοτε στο κομμωτήριο και ξέρει πολλά για τα υγιή μαλλιά. Τη χρησιμοποιώ χρόνια και δεν την αλλάζω».

 grandiose mascara-penelope-cruz-

Στα μάτια
Η νέα της εμμονή είναι η Grandiose Mascara της Lancome. Το ειδικά σχεδιασμένο, πρωτοποριακό βουρτσάκι της τη βοηθά να βάφει και τις πιο μικρές βλεφαρίδες ενώ χαρίζει το πιο τέλειο μαύρο χρώμα.

 tresor-penelope-cruz-

Το άρωμά της
Το Tresor είναι το «Άρωμα της ζωής μου» όπως λέει χαρακτηριστικά η ίδια. Το φοράει από τότε που ήταν μικρή και είναι καρμικό το ότι έγινε το spokesperson του.

Δείτε ακόμα: 

H Penelope Cruz σκηνοθετεί το πιο αισθησιακό video μόδας που έχετε δει

Penelope Cruz: Είναι έγκυος ξανά;

Penélope Cruz: Θα γίνει η 39χρονη το νέο κορίτσι του James Bond;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα