Δείτε όσα έγιναν στο χθεσινό show των Mi-Ro

Η Athens Xclusive Designers Week τελείωσε χθες με το fashion show των Mi-Ro, το οποίο έγινε στο Ωδείο Αθηνών. Για ακόμα μία φορά το πολύ γνωστό designer duo εντυπωσίασε όλους όσους βρέθηκαν εκεί με τις couture δημιουργίες του. Η πασαρέλα ξεκίνησε με εντυπωσιακά φορέματα διακοσμημένα με κρόσσια και παγιέτες, τα οποία θύμιζαν κάτι από τα 1920s και τα flapper girls. Συνέχεια είχαν τα σατέν, αέρινα φορέματα κατάλληλα για red carpet εμφανίσεις αλλά και κάποια άλλα, που θα μπορούσαν να προορίζονται για glamorous resort εμφανίσεις. Τα tailored κοστούμια στην πιο μοντέρνα τους διάθεση, διακοσμημένα με κρύσταλλα, αυτή τη φορά δεν προορίζονται για το γραφείο, αλλά για δυναμικά, red carpet looks. Τέλος οι Mi-Ro σχεδίασαν μια σειρά από αέρινα, σχεδόν αραχνοΰφαντα φορέματα, τα οποία είναι ικανά να κάνουν κάθε γυναίκα να νιώθει σαν πραγματική πριγκίπισσα. Από τις περίτεχνες λεπτομέρειες, μέχρι και τα πολυτελή υφάσματα, αυτή η συλλογή ήταν πραγματικά couture και φυσικά για να τη δουν από κοντά, το παρών στο Ωδείο Αθηνών έδωσαν πολλές επώνυμες, μιας και οι Mi-Ro έχουν μια μεγάλη λίστα από celebrities στο fan club τους που όλο μεγαλώνει. Δείτε λοιπόν τα looks όσων βρέθηκαν εκεί.

Mi-Ro

H Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, που είναι και προσωπική φίλη των σχεδιαστών, επέλεξε δημιουργία με την υπογραφή τους για το show.

Mi-Ro

H Εύη Βατίδου με blazer dress και τσάντα Louis Vuitton.

Mi-Ro

H Μπέττυ Μαγγίρα με κλασικό κοστούμι.

Mi-Ro

H Έλλη Κοκκίνου επέλεξε φούξια φόρεμα.

Mi-Ro

H Nικολέττα Ράλλη με φόρεμα Mi-Ro και ψηλοτάκουνα πέδιλα Tsakiris Mallas.

Mi-Ro

Η Υβόννη Μπόσνιακ έφτασε στο show με τη Μαρία Μπεκατώρου.

Mi-Ro

Η Κατερίνα Καινούργιου με φόρεμα από δαντέλα Mi-Ro.

Mi-Ro

H Τόνια Σωτηροπούλου επέλεξε και αυτή δημιουργία με την υπογραφή των Mi-Ro.

Mi-Ro

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με μάξι δημιουργία με σκίσιμο Mi-Ro.

Mi-Ro

H Ελένη Χατζίδου πόζαρε στην είσοδο του show με τον Γιάννη Δρυμωνάκο.

Mi-Ro

H Δέσποινα Βανδή δε λείπει από κανένα show των Mi-Ro Και για ακόμα μία φορά βρέθηκε εκεί για να το παρακολουθήσει από την πρώτη σειρά, φορώντας σύνολο που έχουν σχεδιάσει οι Mi-Ro.

Mi-Ro

H Ειρήνη Παπαδοπούλου με φλοράλ φούστα.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα