Δείτε όλες τις φωτογραφίες από την έξοδο της Σταματίνας Τσιμτσιλή απο το μαιευτήριο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή την Παρασκευή στις 27 Απριλίου έγινε για τρίτη φορά μαμά αφού υποδέχτηκε τον μοναχογιό της που ζύγιζε 2,9 κιλά . Η παρουσιάστρια, που γέννησε με καισαρική τομή, όπως ήταν φυσικό βγήκε στον αέρα της εκπομπής της Happy Day και μίλησε για τη γέννα αλλά και τις μοναδικές στιγμές που ζει. «Το μόνο στοιχείο του δικού μου DNA που περνάει στα παιδιά της οικογένειας είναι πως βγαίνουν με αλογοουρά. Είναι τρεις κλώνοι του Θέμη Σοφού με μαλλιά Σταματίνας. Αφού είδε τον γιο του ο Θέμης πήγε και κουρεύτηκε λίγο για να μοιάζουν ακόμη περισσότερο. Τον γιο τον ήθελα Θεμάκο. Αυτή τη φορά πόνεσα λίγο περισσότερο γιατί ήταν τρίτη καισαρική. Είχα ταλαιπωρηθεί και το προηγούμενο βράδυ με πόνους. Οπότε η πρώτη ημέρα ήταν λίγο πιο δύσκολη. Αλλά είναι τόσο μεγάλη η ευτυχία και η χαρά που το ξεχνάς. Είναι ο Γιάννης μας. Γιάννη τον φωνάζουμε, όπως ο πεθερός μου πιστεύω αν ζούσε θα ήταν πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος. Συνήθως το πρώτο όνομα είναι που μένει. Δηλαδή και εγώ, πρώτα ο Θεός, που θα δώσουμε το Ιωάννης-Εφραίμ, Γιάννη θα το φωνάζω το παιδί. Το Εφραίμ το δίνεις για να τιμήσεις τον Άγιο που πιστεύεις».» είπε χαρακτηριστικά.

3834_THEMIS_SOFIS_STAMATINA_TSIMTSILI_VAGELIS_DEDOYLIS_3042018

Χθες το απόγευμα μάλιστα η Σταματίνα βγήκε από το μαιευτήριο φορώντας ένα μαύρο κολάν και μια πολύχρωμη τουνίκ του brand Dodo Bar Or σε ανοιξιάτικα χρώματα και τίποτα δεν μαρτυρούσε πως μόλις μερικές ώρες πριν είχε γεννήσει αφού έδειχνε πολύ φρέσκια στο πρόσωπο (το μέικαπ ήταν ήταν απαλό και διακριτικό). Αυτό που μας έκανε εντύπωση, πέρα από το πόσο όμορφη ήταν η Σταματίνα ήταν ότι ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός, γνωστός δικηγόρος και αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ελλάδας, συνδύασε το γαλάζιο-γκρι κοστούμι του με αθλητικά παπούτσια και συγκεκριμένα μαύρα sneakers. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε τον ευτυχή μπαμπά για άνθρωπο που παίρνει τέτοια στιλιστικά ρίσκα.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες από την έξοδό τους από το μαιευτήριο παρακάτω:

3874_THEMIS_SOFIS_STAMATINA_TSIMTSILI_3042018 3890_THEMIS_SOFIS_STAMATINA_TSIMTSILI_3042018 3896_THEMIS_SOFIS_STAMATINA_TSIMTSILI_3042018

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα