Δείτε το νέο video του Jason Wu για τον Hugo Boss

O Hugo Boss έχει πολλά χρόνια ιστορίας και έχει φτάσει σήμερα να είναι ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα στον χώρο της μόδας. Πρόσφατα την καλλιτεχνική διεύθυνση του Οίκου ανέλαβε ο πολύ ταλαντούχος Jason Wu, ο οποίος θέλει φυσικά να ανανεώσει το label και να δώσει τα δικά του χαρακτηριστικά στις συλλογές του.

Έτσι με το καινοτόμο βλέμμα του έχει ήδη δείξει πολύ καλά δείγματα στο κοινό ενώ τώρα ετοιμάζεται να παρουσιάσει στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και τη νέα συλλογή του Οίκου για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2015. 

Με αφορμή λοιπόν το επερχόμενο show o Jason Wu παρουσιάζει μια ταινία μικρού μήκους, η οποία αποκρυσταλλώνει πλήρως το όραμά του για τη γυναίκα της Boss και το κοινό μάλιστα μπορεί να τη δει online.

Το αινιγματικό φιλμ ενώνει τους κόσμους της μόδας και της τέχνης. Σκηνοθετημένο από τον διάσημο video artist Marco Brambilla και είναι το δεύτερο σε μια σειρά από κινηματογραφικές εξερευνήσεις της φιλοσοφίας της Boss, όπως αντανακλάται στις γυναικείες συλλογές του Jason Wu. «Ήθελα να παρουσιάσω μια εντελώς διαφορετική εκδοχή για την Boss» λέει ο Wu, ο οποίος σκηνοθέτησε καλλιτεχνικά την συναρπαστική πρωταγωνίστρια, μοντέλο Suvi Koponen. «Αυτή η ταινία εκφράζει ένα γάμο της φύσης και της τεχνολογίας, του κλασσικού σε σχέση με το hi-tech».

Ντυμένη με ένα αέρινο φόρεμα από λευκό μετάξι, αποτελώντας την επιτομή της μίξης της κομψής νεωτερικότητας και της θηλυκής λεπτότητας που έχει γίνει το κυρίαρχο θέμα στα τελευταία σχέδια της Boss, η Koponen κάνει πιρουέτες στα βάθη ενός ψηφιοποιημένου δάσους, συνοδευόμενη από θραύσματα φιλμικών αντανακλάσεων του εαυτού της

Μπορείτε να δείτε την ταινία εδώ. 

Διαβάστε ακόμα:

Opinion: Θα έπρεπε να μας απασχολεί το αν ο Alexander McQueen ήταν οροθετικός;

Fall/ Winter 2014: Όλες οι νέες τάσεις για τη σεζόν

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα