Δείτε το υπέροχο φόρεμα της μέλλουσας κυρίας Clooney

Ο ορκισμένος εργένης George Clooney αποφάσισε τελικά να δεσμευτεί καθώς βρήκε τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο της πανέμορφης Amal Alamuddin. Έτσι πριν από μερικούς μήνες έγινε γνωστό το ευτυχές γεγονός και παρόλο που ο κολλητός του Brad Pitt τον πρόλαβε, ετοιμάζεται και αυτός να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στη Βενετία.

Ήδη το ζευγάρι έχει φτάσει στην ιταλική πόλη, μαζί με όλους σχεδόν τους προσκεκλημένους του και οι φωτογράφοι όπως είναι φυσικό, δίνουν μάχη για ένα στιγμιότυπο. Ο φακός λοιπόν απαθανάτισε τους μελλόνυμφους καθώς έκαναν βόλτα στα κανάλια της Βενετίας μέσα σε ένα σκάφος, και η Amal ήταν υπέροχη.

Μιας και βρίσκεται στην Ιταλία, η δικηγόρος που κατάφερε να «τυλίξει» τον πιο περιζήτητο εργένη του κόσμου, αποφάσισε να επιλέξει για αυτή της την εμφάνιση ένα κομμάτι από ιταλό δημιουργό. Έτσι την είδαμε με ένα μάξι, ασπρόμαυρο, ριγέ φόρεμα που φέρει την υπογραφή των Dolce & Gabbana, και το συνδύασε με μαυρα γυαλιά και ένα ζευγάρι πολύτιμα, κρεμαστά σκουλαρίκια.

Ο θρησκευτικός γάμος γίνεται αύριο ενώ ο πολιτικός τη Δευτέρα και η αγωνία κορυφώνεται για το νυφικό που θα επιλέξει, καθώς είναι μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες και κάτι μας λέει πως για την ημέρα του γάμου της θα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα.

Διαβάστε ακόμα:

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα