Δείτε το ιδανικό σύνολο για το ρεβεγιόν αν έχετε σωματότυπο κλεψύδρα

Ο σωματότυπος «κλεψύδρα» αναφέρεται σε όλες τις γυναίκες που έχουν πλούσιο μπούστο και περιφέρεια, δηλαδή έντονες καμπύλες. Ο στόχος των outfits που επιλέγετε λοιπόν αν το σώμα σας μοιάζει με αυτό της Kim Kardashian πρέπει να είναι το να τονιστεί η μέση σας και να αναδειχθούν οι καμπύλες σας, έτσι ώστε η σιλουέτα σας να είναι απόλυτα θηλυκή και καλλίγραμμη. Δεν έχει σημασία αν έχετε παραπάνω κιλά, με τις σωστές επιλογές το σώμα σας θα δείχνει απλά υπέροχο.

Για το ρεβεγιόν μια πολύ καλή λύση είναι μια basic φούστα σε γραμμή 1950s συνδυασμένη με ένα εντυπωσιακό crop top. Με αυτόν τον τρόπο η μέση σας θα τονιστεί ιδιαίτερα, καθώς θα είναι ακάλυπτη και η σιλουέτα σας θα δείξει ακόμα πιο θηλυκή και ισορροπημένη. Αποφύγετε τα αξεσουάρ γιατί το δικό σας σώμα είναι έτσι κι αλλιώς ομοιόμορφο και οποιοδήποτε κόσμημα θα τραβήξει το «βάρος» στο πάνω μέρος και το αποτέλεσμα θα καλύψει την ισορροπία που έχει η εμφάνισή σας από τη φύση της.

Μια ακόμα πολύ σωστή λύση είναι η pencil φούστα με ένα top, τα οποία κατά προτίμηση θα πρέπει να είναι στην ίδια απόχρωση, για τον ίδιο λόγο που αναφέραμε πιο πάνω. Αν θέλτε ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ, προτείνουμε να επιλέξετε ένα clutch με έντονα διακοσμητικά στοιχεία, ή κάποιο πολυτελές βραχιόλι.

1. Crop top Topshop €29.00, μπορείτε να το βρείτε στο eu.topshop.com

2. Φούστα σε γραμμή Α Η&Μ €59.99, μπορείτε να τη βρείτε στα καταστήματα της εταιρείας.

3. Ψηλοτάκουνες γόβες Nak €169.00, μπορείτε να τα βρείτε στο www.nak.gr και στα καταστήματα της εταιρείας.

Διαβάστε ακόμα:

H Rihanna υπογράφει με την Puma συμφωνία έκπληξη

Editor’s choice: H φούτερ μπλούζα του brand Me Then

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα