Δείτε για πρώτη φορά τα δίδυμα παιδιά του Enrique Iglesias και της Anna Kournikova

Ο τραγουδιστής έγινε πρόσφατα μπαμπάς και το απολαμβάνει. Αυτός και η σύντροφός του Anna Kournikova, που υποδέχτηκαν το Δεκέμβρη τα δίδυμα μωρά τους κράτησαν τόσο καιρό την εγκυμοσύνη επτασφράγιστο μυστικό και κανείς δε γνώριζε για την επικείμενη έλευση των παιδιών τους.

Παρόμοια στάση ιδιωτικότητας τήρησαν και τις πρώτες μέρες της ζωής τους, αφού δε δημοσίευαν καμία φωτογραφία τους.  Ωστόσο, πριν από μερικές ώρες ο Enrique Iglesias αποφάσισε να αναρτήσει στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram φωτογραφία με το ένα από τα νεογέννητα. Η τρυφερή εικόνα απέσπασε όπως ήταν φυσικό άπειρα likes και συγκίνησε τους followers του, που δεν είχαν γνωρίσει αυτή την πλευρά του τραγουδιστή.

anna

Λίγες ώρες αργότερα, η νέα μητέρα Anna ακολούθησε τα βήματα του συντρόφου της, δημοσιοποιώντας επίσης φωτογραφία με το ένα νεογέννητο. Πολύ γλυκιά και χαμογελαστή, κρατά στα χέρια της το παιδί της. Χαρακτηριστικό είναι πως και οι δύο επέλεξαν το ίδιο caption, συνοδεύοντας τη φωτογραφία με το άκρως τρυφερό my sunshine. Εμείς ωστόσο γνωρίζουμε και τα ονόματά τους, Lucy και Nicholas.

από την Καλυψώ Κανελλοπούλου

Aκολουθήστε το Instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα