Δείτε φωτογραφίες από την βάφτιση της κόρης της Kim Kardashian στα Ιεροσόλυμα

Αφού επισκέφτηκε την χώρα των προγόνων της, την Αρμενία, όπου έγινε δεκτή με τιμές από τους πολίτες, τους πολιτικούς και τον πρωθυπουργό της χώρας, η Kim Kardashian και ο σύζυγός της Kanye West πήγαν στην Ιερουσαλήμ, προκειμένου να βαφτίσουν την κόρη τους, North West. Έτσι, η μικρούλα έγινε και επίσημα Χριστιανή και μέλος της Αρμενικής  Εκκλησίας.

Το μυστήριο τελέστη σε μια παλιά Αρμενική εκκλησία του 12ου αιώνα, στα Ιεροσόλυμα, με νονά της 22 μηνών North την αδερφή της μαμάς της, Khloé Kardashian. Τη βάφτιση έκανε ο Αρχιεπίσκοπος της Αρμένικης Εκκλησίας, Άρης Shirvanian, ο οποίος δήλωσε: «Η οικογένεια ήρθε στην Ιερουσαλήμ για να βαπτίσει το παιδί, το οποίο θα γίνει Χριστιανή και επίσημα μέλος της αρμενικής εκκλησίας. Δεν γνωρίζω ποια είναι κοπέλα αλλά από ότι έμαθα είναι διάσημη. Σε κάθε περίπτωση, αυτή και η οικογένειά της είναι ευπρόσδεκτη».

Παρόλο που το ζευγάρι έφτασε στην Ιερουσαλήμ με ιδιωτικό τζετ και συνοδευόταν από αρκετούς bodyguards, δεν κατάφερε να γλυτώσει από τους δημοσιογράφους και τους παπαράτσι.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

kim3

kim4

kim2

Διαβάστε ακόμη: 

Δυσάρεστα νέα για την σύζυγο του Tom Hanks, Rita Wilson

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα