Δείτε το φόρεμα από το οποίο εμπνεύστηκε το νυφικό της η σύζυγος του Adam Levine

Πάει κι αυτός. Το Σάββατο που μας πέρασε ακόμα ένα περιζήτητος εργένης, που αφίσες τους κοσμούν τους τοίχους των δωματίων πολλών έφηβων κοριτσιών, -αλλά και μεγαλύτερων- πέρασε στο κλαμπ των παντρεμένων, ρίχνοντας σε πένθος εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο. Η γυναίκα που έκανε τον ορκισμένο εργένη να προχωρήσει στο επόμενο βήμα ήταν, ένας Άγγελος της Victoria’ s Secret ονόματι Behati Prinsloo.

Εμείς δείχνοντας ανωτερότητα μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες για το νυφικό της καλλονής από τη Νότια Αφρική, που έχει εντυπωσιάσει με το καλλίγραμμο κορμί της και το γλυκό πρόσωπό της τον κόσμο της showbiz.

Η όμορφη Behati επέλεξε ένα custom-made νυφικό στα χρώματα της πούδρας από τον αγαπημένο Οίκο των celebrities Marchesa, μετά από 4 μήνες συνεργασίας με τη σχεδιάστρια Georgina Chapman, το οποίο εμπνεύστηκε από την φθινοπωρινή συλλογή τους για το 2011. H εντυπωσιακή δημιουργία προσαρμόστηκε στο στιλ της νύφης, η οποία επέλεξε να έχει πιο ανοιχτή πλάτη και αντί για το μανίκια να έχει spaghetti straps (πολύ λεπτά τιραντάκια). Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα μακρύ τούλι που κάλυπτε όλο της το πρόσωπο.

Οι bridesmaids της Prinsloo – ανάμεσά τους και τις κοντινές της φίλες και επίσης Άγγελοι της Victoria’s Secret, Candice Swanepoel και Angel Erin Heatherton, φόρεσαν όλες διαφορετικά φορέματα σε κρεμ αποχρώσεις του designer Rory Beca.

Το ζευγάρι που αντάλλαξε όρκους στο Μεξικό, προσέφερε μία αξέχαστη βραδιά στους 200 καλεσμένους του αφού πέρα από το όμορφο σκηνικό και τα gourmet πιάτα, -είχαν στηθεί κυκλικά τραπέζια γύρω από δέντρα μάνγκο από τα οποία κρέμονταν γιρλάντες από λουλούδια και μικρά φωτάκια- απόλαυσαν ζωντανή μουσική από τη Stevie Nicks, τους Maroon 5, αλλά και την ίδια τη νύφη.

«Ήταν ένα πολύ ζωντανό κοινό που χόρευε συνέχεια», δήλωσε ένας από τους καλεσμένους. Μάλιστα όταν ανέβηκε η νύφη στη σκηνή για να ερμηνεύσει το τραγούδι First Day of My Life  – το οποίο και αφιέρωσε στον σύζυγό της- όλοι ζητωκραύγαζαν.

Διαβάστε επίσης:

Ποια τραγουδίστρια φόρεσε μαύρο νυφικό στο πάρτι του γάμου της;

Γάμος σε νησί: Ο ιδανικός στολισμός του χώρου

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα