Δύο πολύ διάσημες Ελληνίδες μίλησαν ανοιχτά για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχουν δεχτεί

Το τελευταίο διάστημα η μία αποκάλυψη για σεξουαλική παρενόχληση διαδέχεται την άλλη. Πολλές είναι οι διάσημες γυναίκες που ομολόγησαν ανοιχτά πως έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από ισχυρούς -ή και όχι- άνδρες και φυσικά με τις ιστορίες που έχουν διηγηθεί παροτρύνουν κάθε θύμα να μιλήσει και να μοιραστεί τη δική του εμπειρία. Αν φαντάζεστε βέβαια ότι όλα αυτά συμβαίνουν μόνο στο εξωτερικό και στο glittery Hollywood κάνετε μεγάλο λάθος. Συμβαίνουν και εδώ, και είναι όλα πολύ πιο κοντά από ότι φαντάζεστε. Γυναίκες παρενοχλούνται και κακοποιούνται σωματικά και όχι μόνο καθημερινά. Ο Αντώνης Σρόιτερ αφιέρωσε τη χθεσινή εκπομπή Αυτοψία στη σεξουαλική παρενόχληση και προσκεκλημένες του ήταν δύο πολύ διάσημες Ελληνίδες οι οποίες μοιράστηκαν τη δική τους εμπειρία.

elli stai

Η Έλλη Στάη αποκάλυψε πως στα πρώτα επαγγελματικά της βήματα παρενοχλήθηκε από τον προϊστάμενό της, ο οποίος χρησιμοποιήσε την εξουσία που του έδινε η θέση του για να επιχειρήσει να πετύχει αυτό που ήθελε. Στη συνέχεια εξομολογήθηκε επιπλέον ότι είχε ακόμα μία αντίστοιχη εμπειρία, όταν ένας πολύ γνωστός και ισχυρός πολιτικός, από τον οποίο θα έπαιρνε συνέντευξη, την παρενόχλησε με αποτέλεσμα να διακόψει την εν λόγω συνέντευξη και φυσικά να φύγει από τον χώρο άμεσα.

natalia dragoumi, homepage image

Σοκαριστικές ήταν και οι ιστορίες που διηγήθηκε η Ναταλία Δραγούμη μία από τις οποίες μάλιστα εκτυλίχθηκε όταν ήταν μόλις 12 ετών με θύτη έναν άνθρωπο που οι γονείς της εμπιστεύονταν απόλυτα. Στη συνέχεια, στην εφηβεία της βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν μεγαλύτερο φίλο της, ο οποίος την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία προκειμένου να την παρενοχλήσει.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα