Δύο ακόμα celebrities με αφέλειες! Δείτε ποια μας άρεσε και ποια όχι
Getty Images

Οι αφέλειες –μαζί με το καρέ φυσικά- κερδίζουν ολοένα και περισσότερες οπαδούς, με πολλές celebrities να επιλέγουν να υιοθετήσουν το χαρακτηριστικό hair look των Γαλλίδων. Μόνο που δεν είναι όλες τόσο τολμηρές ώστε να κουρευτούν στην πραγματικότητα, για αυτό και αποφασίζουν πρώτα να τσεκάρουν αν τους πηγαίνουν οι αφέλειες, φορώντας clip ons.

Αυτήν την εβδομάδα μόνο, ήδη είδαμε δύο σταρ του Hollywood να κάνουν επίσημες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί με faux αφέλειες. Ο λόγος για την Irina Shayk και την Sarah Hyland. Εντελώς διαφορετικές στο στιλ τους, οι δύο διάσημες κυρίες δεν θα μπορούσαν παρά να επιλέξουν και εντελώς διαφορετικά στιλ αφελειών.

Η εκρηκτική Irina Shayk εμφανίστηκε με κοντό καρέ και baby bangs σε ένα wet look, που θα μπορούσε άνετα να είναι από editorial μόδας. Δεν θα πούμε ψέματα όμως – αν και είναι μία πανέμορφη γυναίκα και ποτέ δεν θα μπορούσε να δείχνει άσχημη, την προτιμάμε με τα μακριά μαλλιά της.

Splash News / Image Ideal, αφέλειες
Splash News / Image Ideal

Η Sarah Hyland από την άλλη επέλεξε ένα πιο κλασικό στιλ αφέλειας, αυτό που καλύπτει τα φρύδια και μακραίνει σταδιακά προς τα έξω. Στην περίπτωση της 22χρονης θα πούμε πως θέλουμε να τολμήσει αυτή την αλλαγή στην πραγματικότητα, αφού την κάνει να δείχνει πιο σοφιστικέ και σέξι.

Getty Images, αφέλειες
Getty Images

Συμφωνείτε;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα