Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Η δύναμη που έχει η εκπομπή της Ελένης αλλά και η ίδια είναι τεράστια»

Είναι ένας από τους ωραιότερους Έλληνες και ένας από τους πιο επιτυχημένους στο χώρο του μόντελινγκ. Παρόλα αυτά έχει ασχοληθεί και με άλλους χώρους, όπως για παράδειγμα με την τηλεόραση.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου από πέρσι βρίσκεται στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη και όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, θα συνεχίσει και την καινούργια σεζόν. « Δώσαμε τα χέρια με το κανάλι, θα είμαι και του χρόνου, κι αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο. Όλο αυτό μου έκανε καλό και ξέρεις πότε το συνειδητοποίησα; Όταν άρχισαν να μου κάνουν προτάσεις και από άλλα κανάλια, για άλλες εκπομπές, ακόμη και για σήριαλ. Η δύναμη που έχει η εκπομπή της Ελένης, αλλά και η ίδια, είναι τεράστια!», εξομολογήθηκε.

Το μοντέλο συνέχισε λέγοντας ότι οι προτάσεις μετά τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη, πέφτουν «βροχή»: «Τον τελευταίο καιρό μου πρότειναν να βρεθώ σε εκπομπές άλλων καναλιών, να συμμετάσχω σε talent shows, να παίξω σε τηλεοπτικές σειρές. Ιδιαίτερα η πρόταση που μου έγινε για να παίξω σε σήριαλ ήταν πάρα πολύ δελεαστική, αλλά έκρινα ότι δεν ήταν ακόμη η κατάλληλη στιγμή για να τολμήσω κάτι τέτοιο. Πρέπει να σου πω, πάντως, ότι όλα αυτά ξέρω πως τα χρωστάω στην Ελένη! Και έχω πολλά ακόμη να μάθω πλάι της. Προς το παρόν, όμως, είμαι μόνο στην αρχή, δεν βιάζομαι. Θα ήθελα να δοκιμάσω κι άλλα πράγματα στην τηλεόραση. Καθετί καινούργιο μου αρέσει, αλλά όλα θα γίνουν όταν έρθει η σωστή στιγμή…».

Πηγή Peoplegreece

Διαβάστε ακόμη: 

Απροσδόκητες προτάσεις για ασορτί μανικιούρ-πεντικιούρ

Το μεγάλο καλοκαιρινό fashion και beauty poll του InStyle

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα