Δημήτρης Αλεξάνδρου: Δείτε τον για πρώτη φορά ντυμένο τσολιά να φυλά σκοπιά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στη Βουλή

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που το τηλεοπτικό κοινό απολάμβανε καθημερινά στη μικρή του οθόνη, μέσα από το πάνελ της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, έχει δηλώσει αρκετές φορές στο παρελθόν πως έχει υπηρετήσει ως τσολιάς τη μαμά πατρίδα, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

Μάλιστα σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Μες στην Καλή Χαρά», τον Απρίλιο του 2014 είχε αναφερθεί σε πολλά ξεκαρδιστικά περιστατικά που του είχαν συμβεί όταν φύλαγε σκοπιά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη μπροστά από τη Βουλή.

Συγκεκριμένα είχε πει για τους Κινέζους που πήγαιναν μέχρι και στις 3 ώρα το πρωί για να τραβήξουν φωτογραφίες, αλλά και για το καλσόν, που αν και ήταν μάλλινο, είχε συνηθίσει να το φοράει.

Κι αν μέχρι τώρα είχαμε μείνει μόνο σε δηλώσεις του, τώρα ήρθαν και τα ντοκουμέντα. Ο ίδιος, ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram τρεις φωτογραφίες από την περίοδο εκείνη -το 2006- που όπως ήταν λογικό και επόμενο, απέσπασαν εκατοντάδες likes και comments:

dimitris alexandrou tsoliasdimitris alexandrou tsolias1dimitris alexandrou tsolias2

Διαβάστε ακόμα:

Το μήνυμα του Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Σαν την Ελλάδα μου π@$@δες δεν έχει»

Η αμηχανία του Δημήτρη Αλεξάνδρου για τις πρώην και τις νυν: Ποια ήταν τελικά η σχέση του με την Έβελυν Καζαντζόγλου;

Δημήτρης Αλεξάνδρου για Ελένη Μενεγάκη: «Ποιος άντρας βλέπει αυτή τη γυναίκα και δεν…»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα