Δημιουργήστε ένα boho chic σύνολο όπως η Αλέκα Καμηλά

Η Αλέκα Καμηλά είναι μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης. Σ’ αυτό βέβαια τη βοηθούν και οι τέλειες αναλογίες της, έτσι σχεδόν όλα τα σύνολα της ταιριάζουν χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Αυτή τη φορά θα μιλήσουμε για έναν συνδυασμό που επέλεξε σε μία από τις εκπομπές αυτής της εβδομάδας.

Η όμορφη παρουσιάστρια λοιπόν επέλεξε ένα τζιν παντελόνι από τα καταστήματα Zara, το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνες, knee high μπότες. Αυτό που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι η boho διάθεση του πάνω μέρους του συνόλου της, το οποίο αποτελούταν από πουκάμισο επίσης από τα Zara και κολιέ με φούντες της εταιρείας Stradivarius. 

Όπως θα παρατηρήσετε το επόμενο χρονικό διάστημα, τα 1970s θα είναι μια από τις επικρατέστερες τάσεις της άνοιξης και του καλοκαιριού. Το outfit της Αλέκας Καμηλά είναι ένας έξυπνος τρόπος για να τη φορέσετε μιας και αποτελείται και από basic κομμάτια που ήδη έχετε στην γκαρνταρόμπα σας. Αυτή την περίοδο λοιπόν βγάλτε από τη ντουλάπα σας όλα τα ρούχα που διαθέτετε και έχουν boho στοιχεία, όπως τα πουκάμισα με τα κεντήματα ή τα μακριά κολιέ, και συνδυάστε τα με όλα σας τα παντελόνια και τις φούστες. Ιδανικά, αν έχετε κάποιο παντελόνι σε γραμμή καμπάνα και φορέσετε και ένα καπέλο, ακόμα και μέσα στην πόλη, το σύνολό σας θα είναι πολύ επίκαιρο και chic. Αν πάλι είστε λίγο πιο συντηρητική και δεν τολμάτε τις μεγάλες αλλαγές, αντιγράψτε το look της παρουσιάστριας που είναι chic και επίκαιρο.

Διαβάστε ακόμα:

Calzedonia: Σας δίνει την τέλεια εναλλακτική για το καλσόν στο χρώμα του δέρματος

Critics’ Choice Movie Awards: Δείτε όλες τις εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα