Διαβάστε τις λεπτομέρειες του χθεσινού look της Κατερίνας Στικούδη

H Κατερίνα Στικούδη είναι μία από τις πιο σέξι και εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής showbiz. Με αναλογίες που πραγματικά κόβουν την ανάσα και στιλ που τραβάει τα βλέμματα, έχει κερδίσει μία θέση ανάμεσα στα it-girls της Ελλάδας και όχι άδικα.

Χθες λοιπόν η τραγουδίστρια βρέθηκε στο χορευτικό show Dancing with the Stars το οποίο παρουσιάζει η εξίσου πανέμορφη Δούκισσα Νομικού. Τις εντυπώσεις κέρδισε το outfit που επέλεξε η Κατερίνα το οποίο αποτελούταν από διαφάνεια και κόκκινη δαντέλα. Η παραμυθένια δημιουργία έφερε την υπογραφή των ταλαντούχων Mi-Ro που μας έχουν συνηθίσει σε ρούχα που κλέβουν την παράσταση, έτσι το χθεσινό φόρεμα δεν αποτελούσε εξαίρεση. Πιο συγκεκριμένα επρόκειτο για ένα body και μία φούστα. Μάλιστα πάνω στη σκηνή έβγαλε τη φούστα μένοντας μόνο με το body. Το look ολοκλήρωσε με κόκκινες, lace up γόβες Steve Madden.

Τέλος, να σημειώσουμε πως η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε στο show για να χορέψει σάμπα με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και οι δυο τους απέσπασαν ένα δυνατό χειροκρότημα.

Διαβάστε ακόμα:

DWTS5: Οι λεπτομέρειες του look της Δούκισσας Νομικού στον ημιτελικό του show

Job Interview: Έξι πράγματα που προσέχουν οι υποψήφιοι εργοδότες στην εμφάνισή σας

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα