Διαβάστε τη διατροφή της Έλενας Παπαβασιλείου

Η όμορφη παρουσιάστρια Έλενα Παπαβασιλείου, έχει ένα εντυπωσιακό σώμα που ξεχωρίζει για τις καμπύλες του. Με ποιο τρόπο  διατηρείται όμως λεπτή χωρίς να χάνει ίχνος από τη θηλυκότητά της;

«Από μικρή έχω συνηθίσει να τρώω πάντα πρωινό καθώς μεγάλωσα στη Γερμανία  κι εκεί το πρώτο γεύμα της ημέρας το θεωρούν ιερό. Είναι μέσα στη νοοτροπία τους. Επίσης το βράδυ προσέχω  πιο πολύ. Καλύτερα να κάνουμε μια μικρή παρασπονδία το μεσημέρι και να φάμε πιο ελαφρά μετά. Εννοείται ότι επιτρέπω στον εαυτό μου και κάποιες μικρές αμαρτίες αρκεί να μην γίνονται κάθε μέρα. Η αγαπημένη μου παρασπονδία είναι η σοκολάτα που την προτιμώ μία με δύο φορές την εβδομάδα».

Πρωινό

-Βρώμη  (που ζεσταίνω με λίγο γάλα ή νερό στο φούρνο μικροκυμάτων) στην οποία προσθέτω μετά φράουλες και λίγο μέλι ήαλλιώς γάλα με 2 φέτες ψωμί  και μέλι. Όταν βρίσκομαι σε διακοπές, μου αρέσει επίσης να τρώω και ομελέτα με λίγο τυρί.

Δεκατιανό

-1 γιαούρτι ή ξηρούς καρπούς

Μεσημεριανό

-Τις περισσότερες φορές την εβδομάδα  τρώω ψητό κρέας  ή  ψάρι και σαλάτα , μία φορά την εβδομάδα τρώω μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα και άλλη μία όσπρια.

Βραδινό

-Προτιμώ συνήθως ψητό με σαλάτα ή το φαγητό που έφαγα το μεσημέρι απλώς σε μικρότερη ποσότητα.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν θέλω να συζητάω καθόλου το θέμα με το παιδί»

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα