Διαβάστε τα best expert style tips από τη blogger Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

To InStyle επέλεξε τους ανθρώπους που επηρεάζουν περισσότερο αυτή τη στιγμή με τη δουλειά τους, τη μόδα, στην Ελλάδα. Οι 18 αυτοί style ambassadors, άλλοι με μεγάλη ιστορία και άλλοι νεοεισερχόμενοι, αποκωδικοποιούν τις τάσεις και μας δίνουν τη δική τους ξεχωριστή οπτική για τη μόδα που θα ακολουθήσουμε το φετινό χειμώνα.

Μία από αυτούς η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, γνωστή σε όλους και ως  shopranoblog μοιράζεται μαζί μας μερικές από τις στιλιστικές της αδυναμίες αλλά και τους αγαπημένους της ταξιδιωτικούς προοσρισμούς.

Ένα ζευγάρι biker μποτάκια το συνδυάζεις με κομψό τρόπο φορώντας…chrisiana andriopoulou, expert style tips, periodiko

Skinny jeans ή στενό δερμάτινο μαύρο παντελόνι, Τ-shirt και oversized μάλλινη ζακέτα. Ή με μεταξωτή μπλούζα και στενό σακάκι σε στιλ  Balmain, για πιο βραδινό αποτέλεσμα!

 

chrisiana andriopoulou, expert style  tips, periodiko Aπό την αντρική γκαρνταρόμπα δανείζεσαι…

Τα μαύρα tuxedo σακάκια (μακρυμάνικα και αμάνικα!), καθώς και τα brogues, που τα συνδυάζω με θηλυκές πινελιές, για να μην είναι το αποτέλεσμα τελείως αρρενωπό! Αγαπάμε τα αντρικά στοιχεία, αλλά δεν χάνουμε ποτέ τη θηλυκότητά μας!

 

chrisiana andriopoulou, expert style tips, periodikoΑγαπημένη ηρωίδα στιλ…

Από το παρελθόν η Grace Kelly και από το σήμερα θα διάλεγα ανάμεσα στις Sienna Miller, Blake Lively και Sarah Jessica Parker.

 

«Ιδανικός προορισμός shopping είναι το Λονδίνο και η Νέα Υόρκη!».

Για περισσότερες λεπτομέρειες αναζητήστε το νέο επετειακό τεύχος του InStyle που κυκλοφορεί στα περίπτερα και ξαναπροσφέρει υπέροχα επώνυμα προϊόντα μακιγιάζ.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα