Διαβάστε πως θα φτιάξετε το δικό σας άρωμα με αρώματα που ήδη έχετε

By now, ξέρετε τι θα πει layering, είναι ο συνδυασμός προϊόντων και σας έχουμε μιλήσει για αυτό σχετικά με τις κρέμες προσώπου. Αυτή τη φορά θα σας πούμε πως μπορείτε να το κάνετε με τα αρώματά σας ώστε να δημιουργήσετε τη δική σας, signature μυρωδιά. Μην ανησυχείτε, είναι πανεύκολο και ναι, μπορείτε να το κάνετε και με μισοτελειωμένα αρώματα που ήδη έχετε στο σπίτι.

Το μυστικό είναι να γνωρίζετε ποιες νότες ταιριάζουν μεταξύ τους. Για παράδειγμα, αν θέλετε να δώσετε το κάτι παραπάνω σε ένα θηλυκό άρωμα ψεκάστε από πάνω ένα φρέσκο αντρικό. Ξέρουμε, ακούγεται απίθανο αλλά λειτουργεί τόσο καλά.

Έπειτα, μπορείτε να κάνετε ένα φρέσκο, άρωμα που φοράτε συνήθως στη δουλειά super sexy απλά ψεκάζοντας από πάνω ένα πιο βαρύ. Αν για παράδειγμα φοράτε ένα άρωμα που περιέχει λουλούδια, ψεκάζοντας από πάνω ένα άλλο που περιέχει Musk θα σας χαρίσει το πιο sexy τελείωμα.

Η πιο εύκολη νότα για layering είναι το τριαντάφυλλο και μάλιστα, αν ψεκάσετε ένα άρωμα που περιέχει τριαντάφυλλο πάνω από οποιοδήποτε άλλο πολύ σπάνια μπορεί να γίνει κάτι λάθος. Και ένα τελευταίο τέλειο tip, πριν ψεκάσετε οποιοδήποτε άρωμα περάστε λίγες σταγόνες αμυγδαλέλαιο από τα σημεία που θα ψεκάσετε. Τo άρωμά σας θα διαρκέσει πολύ περισσότερο, trust us.

Δείτε ακόμα:

Dress for less: 11 κομμάτια που θα αναβαθμίσουν το στιλ σας και κοστίζουν κάτω από 100 ευρώ

Αγαπημένε Άγιε Βασίλη… θέλω αυτά τα παπούτσια για τα Χριστούγεννα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα