Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για το χθεσινό look της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Από την προηγούμενη εβδομάδα η εκπομπή «Ελλάδα σ’ αγαπώ» άλλαξε μέρα και πλέον προβάλλεται κάθε Πέμπτη. Έτσι και χθες στις οθόνες μας το βράδυ, είδαμε για ακόμα μία φορά τη Ντορέττα Παπαδημητρίου μαζί με τους Σάββα Πούμπουρα και Σωτήρη Καλυβάτση, στο διασκεδαστικό παιχνίδι που μας έκανε και πάλι να περάσουμε ένα όμορφο βράδυ.

ntoretta papadimitriou ellada s'agapo

Το σύνολο της παρουσιάστριας και χθες ήταν πολύ stylish, πάντα φυσικά με τη βοήθεια της Ίριδας Λεονταρίτη, της στιλίστριας που επιμελείται τα looks της Ντορέττας. Την είδαμε λοιπόν με μία statement, κοντή φούστα Mango, με ethnic print, την οποία συνδύασε με απλό τοπ, επίσης Mango και χρυσές, ψηλοτάκουνες γόβες Migato. Το look της ολοκλήρωσε με εντυπωσιακά κοσμήματα της Χριστίνας Κυριαζή και δαχτυλίδια Vourakis. Τα μαλλιά της επιμελήθηκε και πάλι ο Σπύρος Σαμοΐλης ενώ το μακιγιάζ της η Έλσα Πρωτοψάλτη δίνοντας την τελευταία πινελιά για μια ακόμα άψογη εμφάνιση της παρουσιάστριας.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί έλυσε η Zoe Kravitz όλα αυτά τα κοτσιδάκια;

H Demi Lovato με Sister Jane

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή. 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα