Διαβάστε γιατί η Aloe Vera θα σας σώσει αυτό το τριήμερο

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος πλησιάζει και είναι όλα έτοιμα, ξενοδοχεία, σκηνές, διαδρομές, εισιτήρια και αύριο θα φτιάξετε βαλίτσα (θα σας βοηθήσουμε και με αυτό). Ανυπομονείτε για τη στιγμή που η πετσέτα θα απλωθεί στην αμμουδιά και το μόνο που θα ακούγεται ενώ ο ήλιος θα ζεσταίνει το σώμα σας θα είναι ο παφλασμός (πόσο ωραία λέξη πα-φλα-σμός) των κυμάτων. Newsflash! Ο ήλιος δεν θα ζεστάνει το κορμί σας, θα το κάψει και επειδή ξέρουμε πως ό, τι κι αν πούμε αυτό θα γίνει προβλέψαμε για εσάς. Αφενός έχουμε συγκεντρώσει όλα τα αντηλιακά της αγοράς στα Summertime Madness αφιερώματα (εδώ, εδώ κι εδώ) και αφετέρου θα σας ενημερώσουμε ευθύς αμέσως για την Aloe Vera.

Γιατί δεν σας εμπιστευόμαστε αναρωτιέστε; Γιατί είναι η πρώτη εκδρομή, το πρώτο μαύρισμα, too much is at stake. Ούτε εσείς εμπιστεύεστε τον εαυτό σας, παραδεχτείτε το και διαβάστε παρακάτω.

Τα παραπάνω προϊόντα είναι η σωτηρία σας για το τριήμερο γιατί είναι εκείνα που θα φροντίσουν να ανακουφίσουν το κάψιμο, να ενυδατώσουν το δέρμα και να δροσίσουν την επιδερμίδα μετατρέποντας την κοκκινίλα από red hot σε απλά ροδαλή. Απλά πράγματα. Πως το κάνουν; Με το εκχύλισμα Aloe Vera. Διάσημη για τις καταπραϋντικές, αναπλαστικές και ενυδατικές της ιδιότητες, η Aloe Vera έχει δανείσει όλη της την καλοσύνη και την αγάπη για την επιδερμίδα σε αυτά τα προϊόντα που περιμένουν να σας περιποιηθούν. Έχουμε και λέμε:

  1. Κρέμα ημέρας, Aloe Soothing Day Cream, The Body Shop 15€. Βάλτε τη στο πιο δροσερό σημείο του δωματίου ή της σκηνής και νιώστε τη φρεσκάδα της μετά τη θάλασσα να ανακουφίζει το πρόσωπό σας.
  2. Μάσκα, Face Mask with Aloe, Apivita 6,80€, στα φαρμακεία. Μπορεί να σας φαίνεται too much για ένα τριήμερο αλλά θα κάνει τη διαφορά στην όψη σας πριν τα κοκτέιλ, trust us, 10 λεπτά χρειάζεται.
  3. Αφρόλουτρο, Aloe Vera, Le Petit Marseillais. Ξεκινά τη φροντίδα από το μπάνιο κιόλας. Αφήστε τις καρύδες για τον Ιούλιο.
  4. After Sun, Ενυδατικό Γαλάκτωμα Σώματος Aloe Vera, Κορρές. Αυτό θα βοηθήσει την ταλαιπωρημένη σας πλάτη να πάρει και πάλι ανθρώπινο χρώμα και πάνω από όλα να μην ξεφλουδίσει σαν millefeuille.
  5. Ενυδατικό τζελ σώματος, Aloe Fresh, Vaseline. Βάλτε το στο ψυγείο αμέσως μόλις φτάσετε στο δωμάτιο. Ξέρουμε τι λέμε, θα το κοιτάζεται με περισσότερη λαχτάρα κι από ποτήρι με νερό μετά τη θάλασσα.

Αυτά, πάρτε τα όλα ή έστω ένα μαζί σας και καλό τριήμερο!

Δείτε ακόμα:
Weekend buys: Επιλέξαμε όλα αυτά που θα χρειαστείτε για ένα fun ΣΚ
Shopping Guide: Τι πέδιλα πρέπει να αποκτήσετε γι’αυτή τη σεζόν;
Summertime madness: Διαλέξαμε τα ωραιότερα μαγιό και βερνίκια
Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα