Διάσημη τραγουδίστρια παραδέχεται: «Έκανα πέντε ή έξι γραμμές κοκαΐνης όταν ήμουν στο X-Factor»

Η Mel B έγινε γνωστή στη δεκαετία των 90s μέσα από το μεγαλύτερο γυναικείο συγκρότημα όλων των εποχών, τις Spice Girls. Η Scary Spice ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σε πέντε μέρες το νέο της βιβλίο Brutally Honest, στο οποίο περιγράφει τα τελευταία χρόνια της ζωής της και πολύ δύσκολες στιγμές που πέρασε παίρνοντας διαζύγιο από τον σύζυγό της Stephen Belafonte, με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 2007 μέχρι το 2017.

Μεταξύ των αποσπασμάτων που έχουν διαρρεύσει είναι και ένα που παραδέχεται ότι έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών για να μπορεί να αντεπεξέλθει στα καθήκοντά της ως κριτής και μέντορας του X-Factor, ενώ πνιγόταν στον κλειστοφοβικό γάμο της. «Έκανα πέντε ή έξι γραμμές κοκαΐνης όταν ήμουν στο X-Factor» γράφει μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια. Σε άλλο απόσπασμα παραδέχτηκε ότι είχε προσπαθήσει να δώσει τέλος της στη ζωή καταπίνοντας ένα τρομακτικό αριθμό ασπιρινών.

Ελπίζουμε ότι οι πολύ δύσκολες έχουν περάσει ανεπιστρεπτί για τη Mel B που εκτός από τον χρόνο που πέρασε σε κλινική αποτοξίνωσης και το διαζύγιο που τελικά πήρε, τώρα διαπρέπει ως κριτής του America’s Got Talent και ετοιμάζει τη μουσική επάνοδό της με τις Spice Girls, μιας και θα δώσουν 13 συναυλίες σε Αγγλία και Ιρλανδία, το επερχόμενο καλοκαίρι.

HOLLYWOOD, CA - SEPTEMBER 18: Mel B attends the "America's Got Talent" Season 13 Live Show Red Carpet at the Dolby Theatre on September 18, 2018 in Hollywood, California.  (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images)

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα