Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα μήνα δωρεάν γυμναστικής στα γυμναστήρια Curves

Τα Curves κατέχουν μια μοναδική θέση παγκοσμίως στον χώρο του fitness με περισσότερα από 10,500 γυμναστήρια σε 86 χώρες. Το πρόγραμμα τους είναι βασισμένο σε επιστημονικές μελέτες και περιλαμβάνει τα 5 απαραίτητα συστατικά μίας ολοκληρωμένης εκγύμνασης. Ο «κύκλος των Curves» αποτελείται από εύχρηστα μηχανήματα υδραυλικής αντίστασης, ειδικά σχεδιασμένα για το γυναικείο σώμα και κατάλληλα για όλες τις ηλικίες και για κάθε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Το πρόγραμμα των Curves κάνει την εκγύμναση απόλαυση. Το γέλιο, οι συζητήσεις και η αίσθηση αλληλοϋποστήριξης που υπάρχει στα γυμναστήρια  Curves δημιουργούν μια εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρα από οποιοδήποτε γυμναστήριο επισκεφθήκατε μέχρι σήμερα!

Το πρόγραμμα γυμναστικής 30 λεπτών των Curves σε συνδυασμό με το ειδικό πρόγραμμα απώλειας βάρους αλλά και όλη την γενικότερη υποστήριξη που θα βρείτε στα γυμναστήρια,  θα σας βοηθήσει να επιτύχετε σίγουρα τους στόχους σας. Με 51 γυμναστήρια σε όλη την Ελλάδα, ένα γυμναστήριο Curves είναι σίγουρα κοντά σας !

www.curves.gr

Πανελλαδικός Αριθμός επικοινωνίας: 801 11 71 000

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής από Δευτέτα 02/03/2015 έως Πέμπτη 5/3 /2015 και 3 τυχερές θα κερδίσουν από έναν μήνα δωρεάν γυμναστικής στο curves της επιλογής τους.  Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 6/3 στο InStyle.gr.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα