Διαγωνισμός: Κερδίστε από 1 σετ της La Roche-Posay για το απόλυτα λαμπερό μακιγιάζ των Χριστουγέννων

Τα Χριστούγεννα είναι πλέον εδώ και εμείς δεν μπορούμε να συγκρατήσουμε τον ενθουσιασμό μας. Φυσικά για να κάνουμε ακόμα πιο όμορφη την εορταστική σεζόν, κάνουμε δώρο σε 10 αναγνώστριες από εσάς ένα σετ με τα απαραίτητα προϊόντα μακιγιάζ. Η La Roche-Posay είναι η εταιρία που ξεχωρίζουμε για την ποιότητα των προϊόντων της, ειδικά για τα ευαίσθητα δέρματα και για αυτά τα Χριστούγεννα καμία δεν πρέπει να κάνει το μακιγιάζ της χωρίς την Respectissime Multi-Dimensions Mascara και την Toleriane Teint Mineral Compact Powder με SPF 25. lrp_nea_respectissime-multi-dimensions-mascara H νέα Respectissime Multi-Dimensions Mascara είναι ιδανική για αυτή την περίοδο, αφού το συνεχές βάψιμο και ντεμακιγιάζ μπορεί να κάνει τα μάτια ξηρά, να δακρύζουν και να δείχνουν κουρασμένα. Ακόμα, εξωτερικοί παράγοντες, όπως η ρύπανση, οι αλλεργίες, η εργασία σε υπολογιστή ή ακόμη και παρενέργειες από θεραπείες φαρμάκων αποτελούν τις βασικές αιτίες που αυξάνουν την ευαισθησία των ματιών και κάνουν τις βλεφαρίδες πιο αραιές & αδύναμες. Η νέα αυτή μάσκαρα της La Roche-Posay διαθέτει εξειδικευμένη σύνθεση για ευαίσθητες και αραιές βλεφαρίδες και ειδικό βουρτσάκι υψηλής ακρίβειας, για να προσφέρει όγκο, μήκος και διαχωρισμό ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τα ευαίσθητα μάτια από τις εξωτερικές επιθέσεις. lrp_toleriane-teint-mineral_aspro-fontoΦυσικά, κανένα μακιγιάζ δεν μπορεί να είναι ολοκληρωμένο χωρίς μία πούδρα για ομοιόμορφο ματ αποτέλεσμα. Αυτό που κάνει την Toleriane Teint Mineral Compact Powder να ξεχωρίζει είναι το γεγονός πως μειώνει τις ατέλειες, αφήνει στο δέρμα μια αίσθηση καθαριότητας, ενώ χαρίζει ματ αποτέλεσμα με διάρκεια έως και 16 ώρες. Το SPF 25 είναι επιπλέον ιδανικό για αυτή την περίοδο, αφού ο ήλιος μπορεί ακόμα και τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα να προκαλέσει φθορά στην επιδερμίδα.   Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής από τις 10/12/2016 έως τις 18/12/2016 και δέκα (10) τυχερές θα κερδίσουν ένα σετ προϊόντων της  La Roche Posay.  Οι νικήτριες θα ανακοινωθούν στις 19/12/2016 στο www.instyle.gr   Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της εταιρείας Olive Media και La Roche Posay καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 19/12/2016 στις 13.00 θα διεξαχθεί από τo instyle.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή στοιχεία τους εντός των χρονικών περιθωρίων όπως αναφέρονται στον διαγωνισμό.
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο email δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή του  δώρου, ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά αλλά και μέσα από τη σελίδα του διαγωνισμού στο instyle.gr
  • Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή (με την προσκόμιση της αστυνομικής του ταυτότητας).
  • Ρητώς αναφέρεται ότι το δώρο του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσετε  με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το instyle.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα