Διαγωνισμός InStyle.gr: Κερδίστε χειροποίητα κοσμήματα και μοναδικά t-shirts από τη φίρμα Glambition

To InStyle. gr θέλει να σας κάνει πάντα χαρούμενες γι αυτό διοργανώνει ακόμα έναν διαγωνισμό για εσάς.

Αυτή τη φορά μπορείτε να κερδίσετε μοναδικές δημιουργίες της Ελευθερίας Παπαδάκη από τη φίρμα  Glambition, η οποία ξεχωρίζει για τα ιδιαίτερα κομμάτια της.

H Ελευθερία Παπαδάκη από την Θεσσαλονίκη, αποφάσισε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα, να ασχοληθεί επαγγελματικά με την μόδα και τον σχεδιασμό κοσμημάτων και ρούχων. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της ξεκίνησε την δημιουργία της δικής της συλλογής χειροποίητων κοσμημάτων με το όνομα Glambition.

Αν και οι εποχές είναι δύσκολες και οι συνθήκες δεν επιτρέπουν περιττές πολυτέλειες, η Ελευθερία πιστεύει “ότι κάθε νέος πρέπει να τολμά και να ακολουθεί το όνειρο του, ακόμη και εάν αυτό αποτύχει”.  Τα χειροποίητα κοσμήματα είναι ιδιαίτερα και μοναδικά ενώ τα T shirts με έξυπνα logos, τα οποία είναι όλα βαμβακερά και παράγονται στην Ελλάδα, έγιναν αμέσως αγαπητά από τον κόσμο.

Συλλεκτικά t-shirts, χειροποίητα κοσμήματα κι εντυπωσιακά αξεσουάρ Glambition μπορούν να γίνουν δικά σας αρκεί να πάρετε μέρος στη σελίδα μας στο Facebook

Ο διαγωνισμός για τα t-shirts και τα αξεσουάρ θα πραγματοποιηθεί από τις 5/9/2014 ως τις 11/9/2014 και οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 12/09/2014 από το InStyle.gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη φίρμα μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της Glambition στο facebook και να δείτε την limited edition συλλογή της σε πολύ προσιτές τιμές! 

Διαβάστε επίσης:

Fall/ Winter 2014: Όλες οι νέες τάσεις για τη σεζόν

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα