Διαγωνισμός: Η Σίλια Κριθαριώτη σάς κάνει δώρο μια μοναδική νυφική δημιουργία από την 5226 Bridal Collection

Από 16 έως τις 31 Μαρτίου, το Golden Hall & το περιοδικό ΙnStyle υποδέχονται ξανά μαζί τα ανοιξιάτικα «TRENDS WE LOVE»! Στο πλαίσιο του πιο fashion event της σεζόν ο πιο αγαπημένος μας Οίκος σάς κάνει ένα υπέροχο δώρο για την πιο όμορφη στιγμή στη ζωή σας. Η Σίλια Κριθαριώτη κάνει δώρο σε μία τυχερή μία νυφική δημιουργία από την ολοκαίνουρια 5226 Bridal Collection συλλογή. Δηλώστε συμμετοχή για να το κερδίσετε στη φόρμα συμμετοχής κάτω από το άρθρο.

Σίλια Κριθαριώτη σάς κάνει δώρο μια μοναδική νυφική δημιουργία

Η Συλλογή των prêt- à porter νυφικών δημιουργιών αναδεικνύει στοιχεία από την κομψή πολυτέλεια της ιστορίας και της φιλοσοφίας του Οίκου Celia Kritharioti: δαντέλα, τούλι, κρεπ και σατέν στα χέρια της σχεδιάστριας γίνονται καμβάς για μια μοναδική Συλλογή. «Η δημιουργία αυτής της Συλλογής είναι το επόμενο βήμα μετά την prêt- à porter Συλλογή 5226 και απευθύνεται σε όλες εκείνες που αγαπούν τη μόδα και θέλουν να αισθάνονται μοναδικά στην πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους», δηλώνει η σχεδιάστρια.

Η Συλλογή 5226 Celia Kritharioti Bridal Collection διατίθεται στο 5226 Store στο Golden Holden (Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι) και στο e shop 5226. (www.celiakritharioti.grwww.celiakrithariotieshop.grwww.instagram/CeliaKritharioti)

Δείτε τους όρους συμμετοχής εδώ.

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσετε μια μοναδική νυφική δημιουργία από την ολοκαίνουρια prêt-à-porter συλλογή 5226 Celia Kritharioti Bridal Collection για την πιο όµορφη στιγµή της ζωής σας! Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Παρασκευή 16 Μαρτίου και ολοκληρώνεται με το κλείσιμο του event, Σάββατο 31 Μαρτίου. Η ανακήρυξη της νικήτριας θα γίνει τη Δευτέρα 2 Απριλίου, η οποία θα ενημερωθεί τηλεφωνικώς από το InStyle και το όνομα/τηλέφωνό της θα δοθεί στον Οίκο Κριθαριώτη για την παραλαβή του δώρου.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση συμπληρώστε τη φόρμα παρακάτω.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα