Μαλλιά

Διαγωνισμός: Γνωρίστε, δοκιμάστε και κερδίστε την νέα σειρά περιποίησης μαλλιών από τον Schwarzkopf

Δηλώστε συμμετοχή τώρα!

InStyle.gr

InStyle_600x600

Πριν λίγες μέρες σας παρουσιάσαμε την νέα σειρά περιποίησης μαλλιών Nature Moments από τον Schwarzkopf . Τώρα σας δίνουμε την ευκαιρία να την γνωρίσετε και να την δοκιμάσετε!  Με συστατικά εμπνευσμένα από τη φύση, χωρίς σιλικόνες και τεχνητά χρώματα τo Nature Moments θα εμπνεύσει τις καλύτερες στιγμές σας. Το μυστικό των Nature Moments κρύβεται στη μοναδική σύνθεσή του, συνδυάζοντας τους πολύτιμους θησαυρούς της φύσης με την υπογραφή του Schwarzkopf.

Ανακαλύψτε την ομορφιά των «Nature Moments»:

  • Honey Elixir & Barbary Fig Oil : με Ελιξίριο Μελιού και Έλαιο Σύκου για δύναμη και θρέψη
  • Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera : με Λάδι ελιάς και Αλόη κατά της ψαλίδας
  • Moroccan Argan Oil & Macadamia Oil : με Έλαια Argan και Macadamia για επανόρθωση και ενυδάτωση
  • Succulent Raspberry & Sunflower Oil : με Βατόμουρο και Έλαιο Ηλιοτροπίου για προστασία χρώματος και λάμψη
  • Provence Herbs & Lavender: με Βότανα και Λεβάντα για όγκο και πυκνότητα
nature moments

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής από τις 20/4/2017 έως τις 26/4/2017 και τρεις (3) τυχερές θα κερδίσουν από μια ολοκληρωμένη σειρά Honey Elixir & Barbary Fig Oil και άλλες τρεις (3) τυχερές μια ολοκληρωμένη σειρά Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera. Οι νικήτριες θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά και θα ανακοινωθούν στο InStyle.gr την Πέμπτη 27/4/2017.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού:
1. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της εταιρείας Olive Media και Henkel καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού.
2. Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 27/4/2017 στις 13.00 θα διεξαχθεί από τo instyle.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού.
3. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή στοιχεία τους εντός των χρονικών περιθωρίων όπως αναφέρονται στον διαγωνισμό.
4. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
5. Για την παραλαβή του δώρου, ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά αλλά και μέσα από τη σελίδα του διαγωνισμού στο instyle.gr
6. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή (με την προσκόμιση της αστυνομικής του ταυτότητας).
7. Ρητώς αναφέρεται ότι το δώρο του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσετε με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το instyle.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Fill out my online form.

InStyle.gr