Δέσποινα Βανδή: Τα μαγιό της έχουν ξετρελάνει το Instagram – Για ποιο λόγο;

Η Δέσποινα Βανδή εκτός από επιτυχημένη τραγουδίστρια, περήφανη μαμά και σύζυγός, είναι μία γυναίκα με έντονη επιρροή στα social media, και μάλιστα τα τελευταία χρόνια έχει κάνει την αγάπη της για τη μόδα επάγγελμα και έτσι το brand που φέρει το όνομά της είναι γεγονός.

Το Despina Vandi Collection είναι ένα brand που απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες, κάθε σωματότυπου και ηλικίας. Γυναίκες που αγαπούν τα καλά υφάσματα και που ποντάρουν στη διάρκεια. Μάλιστα, πρόκειται για ρούχα  που μπορούν να ανταποκριθούν στο budget μας αφού, μπορεί να έχουν υψηλές προδιαγραφές, ωστόσο οι τιμές τους είναι αρκετά λογικές ενώ όταν οι συλλογές της βρίσκονται σε εκπτώσεις, όπως μας ενημερώνει και η ίδια μέσα από το Instagram της, παθαίνουμε έρωτα αφού είναι ακόμα πιο εύκολο να τα συμπεριλάβουμε στις αγορές μας.

Τώρα, σε πιο πρόσφατα fashion νέα, η beachwear συλλογή της Δέσποινας είναι ανώτερη των προσδοκιών. Κάνοντας μία βόλτα στο προφίλ της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης πήραμε μία γεύση από τα στιλάτα μαγιό με τα οποία πόζαρε η ίδια δείχνοντάς μας παράλληλα πώς μπορούμε να τα συνδυάσουμε. Εξάλλου, αν δεν ξέρει η σχεδιάστρια, τότε ποια;

Η συλλογή της Δέσποινας Βανδή, Despina Vandi Collection γνωρίζει πολύ μεγάλη επιτυχία. Συμβαδίζει απόλυτα με το γούστο της τραγουδίστριας, που εδώ και χρόνια μας έχει αποδείξει ότι έχει στιλ και άποψη για τη μόδα.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα