Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του Σάκη Ρουβά

Μετά από διαταγή πληρωμής που εξέδωσε το Πρωτοδικείο της Αθήνας, οι τραπεζικοί λογαριασμοί του διάσημου pop idol, δεσμεύτηκαν για οφειλές της εταιρείας του τραγουδιστή (Σάκης Ρουβάς ΕΠΕ) προς εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας (Progressive). O Σάκης Ρουβάς συνεργαζόταν με την Progressive για περίπου δέκα χρόνια.

Παράλληλα, όπως δήλωσε ο νομικός εκπρόσωπος της Progressive, N. Αγαπηνός, η εταιρεία κατέθεσε και δυο αγωγές σε βάρος του τραγουδιστή διεκδικώντας μεγάλα χρηματικά ποσά για υπηρεσίες που παρείχαν στον τραγουδιστή (μεταξύ των εταιρειών από τις οποίες η Progressive διεκδικεί χρήματα είναι και η SK Κτηνοτροφική μέσω της οποίας ο Σάκης Ρουβάς δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της πράσινης ενέργειας).

anakoinosi01
Η λύση της συνεργασία Σάκη Ρουβά και Progressive (με μάνατζερ τον Κωνσταντίνο Καφίρη) τον Οκτώβριο του 2017 έγινε γνωστή με μια ανάρτηση στα social media, όπου ο τραγουδιστής ευχαριστούσε τον Κωνσταντίνο Καφίρη και τους συνεργάτες του για όλα αυτά τα χρόνια. Με τη σειρά της η Progressive είχε ανακοινώσει ότι: «Η συνεργασία μεταξύ του κορυφαίου καλλιτέχνη Σάκη Ρουβά και της εταιρίας στρατηγικής επικοινωνίας & διαχείρισης φήμης PROGRESSIVE ολοκληρώθηκε μετά από μία εξαιρετικά πετυχημένη, δεκαετή επαγγελματική πορεία». Από τότε ως και σήμερα, που γνωστοποιήθηκε η δέσμευση των λογαριασμών του Σάκη Ρουβά, δεν είχε ακουστεί τίποτα, κάνοντας πολλούς να μιλούν για βελούδινο διαζύγιο.

Τώρα αναμένουμε την απάντηση του Σάκη Ρουβά.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα