Dermablend: To μέικαπ που μας έκανε να ξεχάσουμε ό, τι πιστεύαμε για την κάλυψη
Go Beyond The Cover

1981
O Dr. N. Craigs Roberts, ένας Αμερικανός Δερματολόγος, ετοιμάζεται να αλλάξει τη ζωή της γυναίκας του και πολλών άλλων. Με αφορμή τη λεύκη στο πρόσωπο της συντρόφου του, δημιουργεί ένα εξαιρετικά καλυπτικό make up υψηλής ανοχής για τη κάλυψη όλων των δερματικών ατελειών, το οποίο να γίνεται όσο το δυνατόν πιο «αόρατο». Η σύνθεση του ήταν εύκολη στην εφαρμογή και πρόσφερε άνεση και το πιο σημαντικό φυσικό διαρκές αποτέλεσμα. Το Dermablend γεννιέται.

1981-2003
Τα χρόνια πέρασαν και τα προϊόντα σταδιακά αυξήθηκαν, όπως και οι φανατικοί καταναλωτές τους. Έτσι, το Dermablend χάρη στην τεχνολογία αιχμής, τη σύνθεση υψηλής ανοχής και την αποτελεσματικότητά του, γίνεται το Νο 1 make up που συνιστούν οι δερματολόγοι στην Αμερική.

2003
Η Vichy διαθέτει τη σειρά Dermablend στις γυναίκες όλου του κόσμου.

2014
Η Dermablend ξαναγεννιέται και έρχεται να καλύψει ακόμη περισσότερες ανάγκες

Τι κάνει; Προσφέρει απόλυτη, αόρατη, ανάλαφρη κάλυψη σε γυναίκες, αντρές ακόμα και παιδιά με δερματικά προβλήματα. Αναζητήστε ολόκληρη τη σειρά Vichy Dermablend στα φαρμακεία και αφήστε τη να καλύψει ό, τι δεν θέλετε να δείξετε. Και όταν λέμε απόλυτη, αόρατη και ανάλαφρη κάλυψη το εννοούμε. Αρκεί να δείτε παρακάτω το video της μεταμόρφωσης του γνωστού μοντέλου Zombie Boy και θα καταλάβετε…

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα