Νέα

Depop: Ένα νέο App που πρέπει να προσθέσετε στη ζωή και το κινητό σας

Μία νέα και στιλάτη δωρεάν εφαρμογή στο κινητό σας.

Ανθή Μιμηγιάννη

Ανθή Μιμηγιάννη

δεΔεν θα ήταν φανταστικό εάν υπήρχε ένα μέρος στο διαδίκτυο που θα σε έβαζε σε απευθείας σύνδεση με μια αγορά όπου θα μπορούσατε να αγοράσετε και να πουλήσετε αξεσουάρ μόδας, να δημιουργήσετε το δικό σας online κατάστημα και να συνδεθείτε με την αγαπημένη σας φίλη ή και σχεδιαστές μόδας;

Ευχάριστα νέα: πλέον αυτό είναι εφικτό. 

Το DePop, ένα νέο και απολαυστικό application, όπου μπορείτε να διαλέξετε ή να ανεβάσετε μια πληθώρα από είδη μόδας με το πάτημα ενός κουμπιού. Σκοπός του είναι να γίνει το δικό σας μικρό κατάστημα και το καλύτερο; Στην τσέπη σας.

Όσο για το πώς λειτουργεί; 

Απλά ανεβάζετε μια φωτογραφία από το κινητό σας τηλέφωνο με ό,τι θέλετε να πουλήσετε στην σελίδα του προφίλ σας στο Αpp. Μόλις η εικόνα ανέβει, τότε εισάγετε μια περιγραφή και άλλες πληροφορίες όπως την τιμή, τοποθεσία και στοιχεία παράδοσης πριν από την δημόσια ανάρτηση. Τόσο απλά.

Σαν κοινωνική εφαρμογή (app), υπάρχει η δυνατότητα να δημοσιευτούν τα στοιχεία σας στο Facebook και στο Twitter, επιτρέποντάς σας να συνδεθείτε με τους φίλους σας και τις εταιρίες που προτιμάτε και να παρακολουθήσετε όλες τις τάσεις της μόδας. Το άλλο θετικό; Θα έχετε πρόσβαση σε κομμάτια που δεν υπάρχουν στο εμπόριο.

Κατεβάστε την εφαρμογή στο κινητό σας, φτιάξτε το προφίλ σας και ξεκινήστε τις συναλλαγές σας! 

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα DePop εδώ περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε το Video παρακάτω:

Διαβάστε ακόμη:

59% των παιδιών κάνουν χρήση των social media πριν τα 10 τους χρόνια

H Van Cleef & Arpels φέρνει το ηλιακό σύστημα στο χέρι μας

Ανθή Μιμηγιάννη

Depop: Ένα νέο App που πρέπει να προσθέσετε στη ζωή και το κινητό σας
VIDEO: