Δεν θα πιστέψετε πόσα κιλά ζυγίζει πλέον η Amal Alamuddin

Μπορεί τελικά κάποιος να τα έχει όλα; Για παράδειγμα, η Amal Alamuddin, είναι νέα, ωραία, επιτυχημένη στα επαγγελματικά της, και σύζυγος του George Clooney. Όμως! Το τελευταίο διάστημα, η κυρία Clooney εμφανίζεται εξαιρετικά αδύνατη. Για την ακρίβεια, έχει γίνει σκιά του εαυτού της, όπως μπορείτε να παρατηρήσετε και εσείς σε αυτές τις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

amal alamuddin, kila

Αν και ήταν πάντα αδύνατη, αυτά τα στιγμιότυπα μαρτυρούν πως η 37χρονη είναι στα όρια της ανορεξίας και σύμφωνα με την Daily Mail, ο λόγος είναι ότι η ίδια αλλά και ολόκληρη η ζωή της βρέθηκαν στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος – κάτι που της δημιούργησε μια πίεση την οποία δεν μπορεί να αντέξει.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της εφημερίδας «RadarOnline» η κυρία Clooney υπολογίζεται ότι ζυγίζει περίπου 45 κιλά, βάρος το οποίο, λαμβάνοντας υπόψη το 1.75 ύψος της, είναι εντελώς αφύσικο.

Διαβάστε ακόμη: 

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή. 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα