Δεν θα μπορείτε να αναγνωρίσετε την Σμαράγδα Καρύδη ως μελαχρινή

Όταν σκεφτόμαστε τη Σμαράγδα Καρύδη, η ίδια μας έρχεται στο νου πάντα ως ξανθιά. Έτσι την γνωρίσαμε, έτσι την αγαπήσαμε, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν της πηγαίνουν εξίσου και άλλες αποχρώσεις στα μαλλιά.

Στο παρελθόν μάλιστα, η ηθοποιός είχε τολμήσει να βάψει τα μαλλιά της καστανά, μία αλλαγή στο look της που κατά τη γνώμη μας τόνιζε ακόμα περισσότερο τα γαλανά μάτια της. Αν και δεν κράτησε για πολύ τα σκούρα μαλλιά, η Σμαράγδα μόλις επέστρεψε σε αυτό, χάρη στη συμμετοχή της σε μία θεατρική παράσταση.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ετοιμάζεται για την παράσταση «Οι μάγισσες της Σμύρνης», στην οποία θα ενσαρκώσει την κεντρική ηρωίδα Κατίνα – μία ιστορία που καθήλωσε το ελληνικό κοινό το 2005 όταν παιζόταν στην τηλεόραση, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Μάρας Μεϊμαρίδη. Καθώς οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο στο θέατρο Παλλάς, μαντεύουμε πως η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της Σμαράδγας δεν είναι πραγματική, αλλά ελπίζουμε το φθινόπωρο να βάψει στα αλήθεια τα μαλλιά της σκούρα.

Η φωτογραφία που ανάρτησε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι από την σχετική promo φωτογράφιση και το look των μαλλιών της επιμελήθηκε ο Στέφανος Βασιλάκης, hair stylist πολλών ελληνίδων celebrities.

Οι followers της ηθοποιού πάντως δεν φαίνεται να είναι ενθουσιασμένη με την «αλλαγή» αυτή, αλλά εμείς πιστεύουμε πως θα δείχνει εξίσου εντυπωσιακή με όταν είναι ξανθιά. Εσείς τι λέτε;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα