Δεν πάει άλλο! Και η Diane Kruger με καρέ

Η Diane Kruger είναι μια σταρ με σπάνια ομορφιά. Μια ομορφιά ιδιαίτερη που σε συνδυασμό με το προσωπικό της στιλ την έκανε να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες κυριολεκτικά και στην καρδιά μας. Πλεον δεν διαφέρει και πολύ. Προς μεγάλη μας απογοήτευση, έκοψε κι εκείνη τα μαλλιά της καρέ. Ένα μακρύ strawberry blonde καρέ. Αλλαγή λοιπόν υπήρξε και στο χρώμα και μάλιστα για τις ανάγκες της επόμενης ταινίας της όμως εμείς δεν θα σταθούμε στη λαμπερή, ζηλευτή απόχρωση των μαλλιών της αλλά στο καρέ!

Το καρέ που έχει εξαπλωθεί σαν μεταδοτικός ιος στο Hollywood (και σιγά σιγά φτάνει στην Ελλάδα, βλ. Βίκυ Καγια) και δεν μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί. Ναι οι αλλαγές και τα κουρέματα δεν είναι κάτι το καινούργιο αλλά αυτό που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό με το καρέ είναι πρωτοφανές. Το λέμε και το ξαναλέμε με κίνδυνο να καταλήξουμε γραφικές αλλά ειλικρινά, φτάσαμε σε σημείο να ψάχνουμε να βρούμε μια σταρ με μαλλιά κάτω από τους ώμους.

Και για να μην μας παρεξηγήσετε, η Diane μας άρεσε, μας αρέσει και θα μας αρέσει. Απλά περιμέναμε περισσότερα από εκείνη. Έστω ένα πολύ κοντό καρέ αλα Sienna Miller.

Δείτε ακόμα:

Happy birthday Diane Kruger: Με αφορμή τα γενέθλιά της θυμόμαστε τις καλύτερες εμφανίσεις της

Τι ετοιμάζει η Diane Kruger με τον Jason Wu;

Να πούμε συγχαρητήρια; Η Diane Kruger αρραβωνιάστηκε;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα