“Δεν είχα φίλους και με έπιασε κατάθλιψη”: Η Madonna αποκαλύπτει τους λόγους που έκανε το Madame X

Δεν ανακοινώνεται κάθε μέρα η κυκλοφορία νέου άλμπουμ από την Madonna, όμως η star αποφάσισε να δημιουργήσει καινούρια τραγούδια σε συνεργασία με τον τραγουδιστή Maluma όσο βρισκόταν στην Πορτογαλία.

H τραγουδίστρια ταξίδεψε στην Λισαβόνα για να είναι δίπλα στον γιο της που θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής. «Πίστευα ότι θα ήταν πολύ διασκεδαστικό και περιπετειώδες, αλλά στην πραγματικότητα απλά πήγαινα στο σχολείο για να παίρνω τα παιδιά και μετά να πηγαίνω σε ποδοσφαιρικούς αγώνες και ήμουν τελείως μονή μου και με έπιασε κατάθλιψη», αποκάλυψε η Madonna που σύμφωνα με την Daily Mail,  αποφάσισε τελικά να κάνει το“Madame X” όταν έκανε νέες γνωριμίες στην Πορτογαλία.

Η τραγουδίστρια άρχισε να γνωρίζει κόσμο και ήρθε σε επαφή με πολλούς μουσικούς και ζωγράφους. Στα “Living Room Sessions” όπου καλλιτέχνες πηγαίνουν σε σπίτια φέρνοντας κρασί και φαγητό και μαζεύονται γύρω από ένα τραπέζι και παίζουν μουσική, η Madonna βρήκε την έμπνευση να δημιουργήσει νέα τραγούδια και τελικά να κάνει νέο άλμπουμ.

Ακολουθήστε το InStyle στο Ιnstagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα